Ero Tietojen piilottaminen ja Data kapselointiTietojen piilottaminen vs Data Encapsulation

Jos tietokoneessa noviisi, data piilottaminen ja tietojen kapselointi voi tarkoittaa samaa asiaa. On kuitenkin olemassa eroja kunkin käsite.

Data kapselointi ja tietojen piilossa kuuluvat objectCoriented ohjelmointi ja voidaan käyttää eri ohjelmointikieliä, kuten C, C ++, ja toiset. Kaksi pidetään kaksi tärkeintä käsitteitä objectCoriented ohjelmointijärjestelmä. Data kapselointi ja tietojen piilottaminen mukana esineitä (luokiteltu arvot, tiedot, rakenteet, tai toiminnot), luokat (tiedonkeruu ja menetelmät), tietokone koodia, ja menetelmiä.

Data kapselointi on prosessi yhdistetään ja kokoonpano elementtejä luodakseen uuden kokonaisuuden ja kääreen yksityisten tietojen siirtämiseksi luokkaan. Kapselointi on toteuttaa koskevat tiedot ja menetelmä. Data sisäiset menetelmät kiinnitetty kapseliin, kun menetelmiä käytetään päästä tietoihin sisällä. Tällä tavoin kokoonpano ja ryhmittely kaikki tiedot ja vaatimukset sisällä kapseli tekee riippumaton objektin toimimaan yhdessä.

Kapselointi liittyy myös miten luokka on piilotettu käyttäjiltä ja miten prosessi voidaan kääntää vapauttamalla kapseli menetelmillä. Vuonna tiedot kapselointi, kapselin ja objektin sisällä voidaan luokitella joko yksityinen tai julkinen ellei tai ohjelmoida ohjelmoija.

Toisaalta, data piilottaminen on prosessi piilossa yksityiskohdat objektin tai funktion. Se on myös voimakas tekniikka ohjelmoinnin, joka johtaa tietoturva ja vähemmän dataa monimutkaisuus. Yksi ilmentymiä tietojen piilottaminen on, että sitä käytetään menetelmää salata tietoja sisällä tietokoneen koodin, kun koodi on jaettu ja piilossa objekti. Kaikki esineet tilassa datan piilottaminen ovat yksittäisiä yksiköitä, jotka on tärkein käsite olio-ohjelmointi.

Tiedot sisällä luokitellaan yksityisen tai ei-pääsee muut esineet, luokat, ja API 's järjestelmässä. Tiedot näkyvät näkymätön ulkopuolisilta onko esineet, muut luokat, tai käyttäjiä. Suhde tietojen kapselointi ja data piilottaminen on että data kapselointi on yksi tärkeimmistä mekanismeista tietojen piilottaminen. data piilossa teosten pesiviä tietoja tai järjestämällä tiedot kapseleihin.Data piilossa on monia käyttötarkoituksia, jotka sisältävät:

Turvallisuussyistä ja tietosuoja tiedoista väärinkäytöltä ja luvattomalta käytöltä.
Hyödyntämällä muuttuvat toiminnot liikkumaan vaivalloisesti ulkopuolelta.
Piilottaminen tietojen luvaton pääsy tai käyttö peräisin epäilyttävät käyttäjille, erityisesti hakkereilta, jotka yrittävät manipuloida arkaluonteisia tietoja tai ohjelma.
Piilottaminen fyysinen varastointi asettelun tietoja.
Ohjelmoija voi välttää linkittää virheelliset tiedot. Jos ohjelmoija tekee linkin mainittu data, ohjelma palauttaa virheen suojaamaan sisältöä.

Tiedot piilossa käytetään yleensä toimeenpantu kun haihtuva ja arkaluonteisia tietoja. Tämäntyyppiset tiedot ovat välttämättömiä käynnissä ohjelman tehokkaasti ja sujuvasti. Jos tällaisia ​​tietoja manipuloida jollain tavoin, mikä tahansa ohjelman käyttäjä ei voi käyttää sovellusta oikein. Ohjelmoija on kirjoittaa ohjelman ja korjata virheet ennen jatkokäyttöä.

Yhteenveto:

1. Tiedot kapselointi on prosessi, kun tietoja piilossa on sekä prosessi ja tekniikkaa.
Molemmat jakavat todellinen käsite olio-ohjelmointi.
2. tiedot tietojen kapselointi on joko julkinen tai yksityinen, kun datan data piilossa on
pidetä yksityisinä ja ei-saatavilla.
3. Tiedot kapselointi on yksi niistä mekanismeista tietojen piilottaminen.
4. Tietojen kapselointi 'huoleen on konsolidoinnin joka liittyy tietoihin' s piilossa tavoite
ja vähemmän monimutkaisuutta tietoja. Toisaalta, datan piilottaminen ei tarkoiteta ainoastaan ​​vähemmän
data monimutkaisuus vaan myös tietosuoja ja turvallisuus.
5. painopiste tietojen kapseloinnin on tietoihin kapselin sisällä, kun tietoja piilossa on