Ero ADSL ja kaapeli



ADSL vs Cable

ADSL ja kaapeli laajakaista on kaksi vaihtoehtoa, jos haluat jättää taaksesi modeemia, jos et ole 't jo tehnyt niin. Molemmat yhteyden pitäisi tarjota sinulle nopeudet ovat monet taittuu nopeammin kuin tavallinen 56 kbps modeemi mutta tiettyjä eroja, jotka sinun pitäisi tutkia ennen kuin valita yksi tai toisella. kaikkein suuri yksi on palvelu, johon ne kytköksissä. ADSL on kytköksissä puhelinlinjan kun kaapeli laajakaista on niputettu kaapeli-tv liittymä.

Kun se tulee nopeuttaa, kaapeli laajakaista teoriassa on paljon suuremmat saatavilla nopeuksia verrattuna ADSL. Mutta käytännössä, sen ei 't todella kääntää hyvin johtuu useista tekijöistä, jotka vaikuttavat nopeuteen jokaisen tilaajan. Cable laajakaista jaetaan tilaajien kullakin paikkakunnalla ja ei ole mitään keinoa varmistaa, että kullekin tilaajalle on tulossa hänen osuutensa nopeus. nopeus heikkenee yhä useammat ihmiset ovat verkossa ja jopa henkilöitä, jotka ladata liikaa voi vaikuttaa suorituskykyyn. Tämä ei tapahdu kanssa ADSL koska jokainen tilaaja on ainutlaatuinen yhteys ja palveluntarjoaja voi tarjota liikenteen muokkaus tai varmistaa vähimmäisnopeus.

Toinen haittapuoli kaapeli laajakaista on puute staattinen IP. Kukin tilaaja saa eri IP-osoite, kun hän yhdistää, mikä estäisi tilaajan hosting minkäänlaisia ​​sivuston tai palvelimen omalla tietokoneella. Siellä 's ohjelmisto, joka voi auttaa niin, että verkkotunnuksia aina viittasivat IP, mutta se on toinen lisäkerros järjestelmään. ADSL tarjoajat voivat tarjota staattinen IP vakio- tai lisävarusteena paketin tilaat. With staattinen IP, IP-osoitteen ikinä muuttaisi mitään väliä kuinka monta kertaa olet käynnistänyt modeemin.

Ennen kuin edes päättää kumpi saada, sinun täytyy tarkistaa saatavuuden omalla alueella. Kaapeli on erittäin suosittu Yhdysvalloissa, ja sillä on enemmän tai vähemmän yhtä suuri kattavuus ADSL. Mutta muilla alueilla maailmassa, ADSL on suositumpi.

Yhteenveto:



1. ADSL kulkee puhelinlinjan kun kaapeli laajakaista kulkee nimellä kaapelitelevisio linja

2. ADSL on teoreettisesti hitaampi kuin kaapeli laajakaista

3. ADSL on ainutlaatuinen jokaiselle tilaajalle, kun kaapeli laajakaista on jaettu kullakin paikkakunnalla

4. Voit saada staattisen IP ADSL mutta ei kaapelia laajakaista