Ero Active Directory ja DomainActive Directory vs Domain

Active Directory on palvelu, joka antaa sinulle vapauden tallentaa tietoa verkon kautta. Palvelu on Microsoftin 'aloitteen, jonka avulla käyttäjät voivat käyttää tietoja yhdestä tietolähteestä. Koko verkon' s hierarkkinen rakenne on nähtävissä käyttäjä 'tuo kirjautua järjestelmään. Tiedot tallennetaan Active Directory kattaa sen liitteenä laitteiston tai palvelut . Muut kuin tallentaa tietoa, Active Directory käytetään ylläpitämään verkon prosesseja suurissa organisaatioissa. Sitä käytetään myös myöntää luvan tietyille käyttäjille mikä tarjoaa turvaominaisuudet kautta ehdollista pääsyä.

Active Directory on monimutkainen ohjelmisto. Joten se 's suositeltavaa viettää aikaa ymmärtää sitä, koska jos olet kiinni joitakin asioita, niin sen kova toipua siitä.

Active Directory, verkosto esine viittaa tulostimen, käyttäjien sovelluksiin ja turvallisuuteen, joka liittyy verkkoon. Kukin näistä objekteista on yksilöitävissä, ja tämä tieto on yleensä tallennettu kohde. Tämä data käytetään myös määrittelemään esineen verkossa. Esineet on sijoitettu hierarkkinen rakenne, joka on tärkeä ominaisuus Active Directory.

Domain on joukko tietokoneita verkossa, jotka annetaan yleisnimi ja tietokanta ja noudattamaan yhteistä politiikkaa. Se on osa Active Directory hierarkia. Domain on keskeisellä paikalla tehtävään hallinto- ja turvallisuuspolitiikassa. Jokainen verkkotunnus on määritetty erilliseen tietokantaan tilin, ja pääkäyttäjän hoitaa kaikki esineet alla verkkotunnuksen. Turvajärjestelmä on vastuussa pääsyn käyttäjille aitoja kirjautumistiedot.

Domain on vastuussa toiminnan Active Directory. Useita verkkotunnuksia perustetaan välttää asioita, jos verkkotunnus on alaspäin. Näin järjestelmä jatkaa sen normaalia toimintaa, vaikka verkkotunnuksen hajoaa. Domain voi viitata myös joukko verkko-osoitteista Internetissä. Alalla computing, se on lähde ohjelman yksiköiden tai kokoelma verkko-osoitteista.

yhteenveto

1. Domain on tasolla kolme Active Directory 's hierarkkinen rakenne.2. Active Directory on verkonhallintaa käsite, joka tallentaa tietoa ja tarjoaa ehdollisen pääsyn sitä, kun verkkotunnus on kokoelma tietokoneita, jotka toimivat yhteisellä nimellä, tietokanta, ja politiikkaa.

Yhteenveto:

1. Active Directory voidaan verrata hakemistopalvelu, jota käytetään tallentamaan

informaatiota, kuten tietokoneen ja käyttäjä.

2. domain on tietokanta tai paikka ohjaus.