Ero Chrome ja ChromiumChrome vs Kromi

Web-selaimet ovat ohjelmistosovelluksia, joita käytetään hakea ja tiedotettava Internetissä. Ne ovat tärkeitä työkaluja, joiden avulla käyttäjät voivat käyttää World Wide Web ja etsi lähteitä tietoa eri aiheista. Laajimmin käytetyt selaimet ovat: Windows Internet Explorer, Apple Safari, Mozilla Firefox, Opera, ja Google Chrome.

Google kehitti Kromi projekti, joka on lähde Kromi ja Google Chrome. Molemmat ovat avoimen lähdekoodin projekteja ja käyttää WebKit layout moottori, joka mahdollistaa web-selaimet suorittaa ja hallita web-sivuja. He saivat nimet elementin kromin, josta kromi on peräisin.

Kromi on julkaistu BSD lisenssillä, joka sallii sekä avoimen lähdekoodin ja suljetun lähdekoodin ohjelmistoja. Sitä päivitetään jatkuvasti, ei pane RLZ seuranta, ja ei ole tietosuojaongelmia kuin muut selaimet.
Se on projektin nimi, jolle Google Chrome oli tarkoitettu lopputuote. Siitä on tullut erillisen projektin kehittäjien käynnistämällä useita eri versioita Kromi koodi ja nimi.

Silti verkkoselain Google Chrome on Kromi sen koodin lähteenä. Google Chrome tai Chrome on virallisesti julkistettu Chromium Project. Se julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2008 ja se on kolmanneksi eniten käytetty web-selaimen tänään.
Sen oli tarkoitus olla välilehtiä ikkunassa manager sijaan perinteinen selainsovellus. Sen tavoitteena on seuraavana minimalistista lähestymistapaa Windows Explorer ja Mac OSX 's Finder, ja sen kehittäjät halunnut sen olevan sekä nopea ja kevyt.Vaikka nämä kaksi ovat samasta projekti ja useita samanlaisia ​​ominaisuuksia, on ominaisuuksia Google Chrome, jotka eivät ole läsnä Kromi, joka on niiden erot toimivuus ja hyödyllisyys.
Google Chrome on hyvin värikäs logo taas Kromi on sinisen yksi. Se on käteistä raportoinnin ja käyttäjä mittarit vaihtoehtoja, kun Chromium ei. Adobe Flash Player, PDF-katseluohjelma, ja Auto-updater ovat sisäänrakennettu Google Chromessa, kun näitä ominaisuuksia tarvitse ladata käytettäessä Chromium.
Chromium ei myöskään ole Googlen 's tuotemerkin ja käytön seuranta, ja se mahdollistaa koodin muutokset jakelijoiden, jotka eivät ole testattu joten laatu lopputuotteen ei ole varmuutta. Google Chrome, toisaalta, on koodeja, jotka on testattu kehittäjät , ja kaikki versiot että ne vapauttavat testataan myös ennen kuin ne tarjotaan käyttäjille.

Yhteenveto:

1. Kromi on nimi verkkoselaimen kehittämää Google kun Google Chrome on aiottu lopullinen tuote.
2. Kromi voidaan päivittää ja sallii koodin muutoksia, ja sen uudet versiot julkaistaan ​​ilman testausta kun Google Chrome on aina testaa tuoteversioista ennen niiden yleisölle.
3. Google Chrome on monia ominaisuuksia, jotka eivät ole läsnä Kromi kuten Google brändäys, käteisellä raportointi, ja käyttäjä mittarit vaihtoehtoja sekä hyvin värikäs ja houkutteleva logo.