Ero Aldiko Vapaa ja Aldiko PremiumAldiko Vapaa vs Aldiko Premium

Aldiko, joka sopivasti tarkoittaa kirja ruotsiksi, on eBook lukija, joka on saatavilla Android-alustalle. Voit etsiä ja ladata sen Android Market matkapuhelimella ja se on kaksi versiota; vapaa ja palkkio. On selvää, että tärkein ero kahden version on kustannuksia, koska ilmainen versio, kuten nimikin kertoo, on vapaa kun taas Premium-versio tulee kalliiksi. Tämä on hyvä, koska voit ladata ilmaisen version ja kokeilla sitä niin kauan kuin haluat, joten voit päättää, jos se 's kannattaa maksaa palkkion version.

Joten, mitä saat, kun pöytään yli käteistä ja päivittää premium-versio? Ensinnäkin, premium-versio ei enää näyttää mainoksia aina etsiä uutta kirja lukea. Ilmainen versio tekee tämän nostaa hieman tulojen laatijat ohjelmiston. Don 't huoli, koska mainokset näkyvät vain käydessään markkinoilla vaikka eikä silloin, kun luet kirjaa.

Sen lisäksi poistamalla mainoksia, palkkio versio Aldiko on myös sanottu kopiosuojaus, joka ilmainen versio doesnt 't ovat. Kopiointisuojaus on tapa estää luvattoman kopioinnin tekijänoikeudella suojattua materiaalia. Koska ilmainen versio puuttuu tuki kopio suoja, se on todennäköisesti ongelmia käsiteltäessä tai tuovan tiedostojen kopiosuojaus. johtuen lisäsi kopiosuojaus, palkkio versio Aldiko on myös isompi vain megatavua kuin ilmainen versio. Tämä ei ole iso juttu useimmille ihmiset vaan niille, jotka eivät voi asentaa sovelluksia heidän microSD-kortteja, on hyvä tietää, että voit säästää hieman tilaa käyttäen ilmainen versio.Että 's pohjimmiltaan se. Nämä erot ovat melko vähäisiä ja monet ihmiset eivät edes huomaa eroa. Mutta vain pari taalaa, se on sen arvoista saada premium-versio, jos vain tukea kehittäjien ja antaa heille syytä jatkaa kehittää ohjelmistoja.

Yhteenveto:

1. Aldiko Free on vapaa, kun Aldiko Premium on saatavilla hintaan
2. Aldiko Free näyttää mainoksia, kun Aldiko Premium ei
3. Aldiko Free doesnt 't ovat kopiosuojauksen samalla Aldiko Premium tekee