Ero Microsoft Project 2010 Standard ja ProfessionalMicrosoft Project 2010 Standard vs Professional

Microsoft Project 2010 on projektinhallinnan ohjelmisto, joka on suunniteltu automatisoimaan ja yksinkertaistamaan tehtäväksi luoda ja seuranta hankesuunnitelmia. Voit siirtää resursseja ja luoda aikataulujen jotta resurssit ovat olemassa tarvittaessa ja seisokkiajat lyhenevät. Tärkein ero näiden kahden välillä on hinta kuin ammatillinen versio olisi selvästikin maksaa enemmän. Mutta lisättynä hinta, voit myös saada ominaisuuksia, jotka ovat hyödyllisiä suurempia yrityksiä.

Ensimmäinen joukossa ominaisuuksia yksinoikeudella Project 2010 Professional on 'Yhdellä silmäyksellä' ominaisuus. Kuten ehkä jo päätellä, tämä ominaisuus on suunniteltu niin käyttäjälle on joitakin näkökulmasta päälle data ilman syvemmälle; tehden helpompi havaita ja ratkaista aikataulutus konflikteja. Toinen ominaisuus on 'Inactive Tehtävät.' Tämä ominaisuus on suunnattu kohti tekemällä tilapäisiä muutoksia suunnitelmaan ja arvioimalla tiettyjä mahdollisuuksia. Sen avulla voit helposti vaihtaa tehtäviä tai pois ja miten suunnitelma ja aikataulu muuttuu johtuen muutoksista; mikä auttaa sinua tekemään päätöksiä ja optimointeja virtaa oman tehtäviä maksimoida tulokset ja minimoida kustannukset.

Toinen etu Project 2010 Professional yli Standard on sen yhteyden ominaisuuksia. Kun ammatillinen versio, voit liittää kautta SharePoint Foundation 2010 ja jakaa suunnitelman työtovereiden. He voivat saada ajan tasalla olevat versiot suunnitelman, jotta he voivat säätää sen mukaisesti tai huomauttaa kysymyksiä kyljellään joka ei voi olla helposti ilmeisiä teille. Viimeinen ominaisuus saat Project 2010 Professional on kyky yhdistää Project 2010 Server, mitä Microsoft kutsuu EPM (Enterprise Project Management). Tämä on tarkoitettu suurille yrityksille, joilla on useita samanaikaisia ​​projekteja, jotka vaativat priorisointia ja valvoo useampi kuin yksi yhteisö.Kuten näet, lisäominaisuuksia Project 2010 Professional yksinkertaisesti lisätä ohjelmisto 's valmiuksia ja helpottaa käyttäjien käsitellä useita projekteja samanaikaisesti. Aika, että löydät useita projekteja liian vaikea käsitellä Project 2010 Standard on aikaa, että sinun täytyy päivittää Professional. Jos se 's tehdään paljon nopeammin kuin se voi tarkoittaa, että olet tuhlaa rahaa.

Yhteenveto:

1. Project 2010 Professional on 'Yhdellä silmäyksellä' ominaisuus, kun taas Standard-versio doesnt 't.
2. Project 2010 Professional voi toimia passiivinen tehtäviä, kun taas Standard version voi 't.
3. Project 2010 Professional voidaan käyttää yhteistyössä, kun Standard-versio voi 't.