Ero DVD5 ja DVD9DVD5 vs DVD9

Vaikka kehitysten teknologian ovat tehneet tietokoneita paljon luotettavampi, ja pystyy käsittelemään erilaisia ​​toimintoja, ne eivät aina ole täydellisiä. Mitään ei enemmän pelätty kuin tietokone kaatuu ja ottaa kaikki tallennetut tiedostot vioittunut ja menetetty. Tästä syystä monet ihmiset edelleen valitsee tallentaa heidän henkilökohtaiset ja liiketoimintaan tiedostot eri tallennuslaitteita varmistaa, että jos näin tapahtuu, heidän on silti kopio näistä tiedostoista.

Yksi erityinen tallennuslaite käytetään DVD. Sen lisäksi tallentamiseen henkilökohtainen tietokone tiedostoja, DVD-levyjä myös nyt käyttävät Hollywoodin markkinoida joitakin rakastetun elokuvia, jotka on aiemmin esitetty elokuvateattereissa, faneille jatkaa katsella omalla vapaa. On olemassa kaksi yleistä tyyppiä DVD-levyjä, joita käytetään tänään: DVD5 ja DVD9. Koska nämä kaksi DVD fyysisesti näyttävät hyvin samanlaisilta, se voi olla melko vaikea erottaa toisistaan ​​kaksi.

Sekä DVD5 ja DVD9 tunnustetaan, ja voidaan käyttää tavallisella DVD-ROM ja DVD-asemat. DVD5 on valmistettu yhdestä kerroksesta, jossa tiedot voidaan tallentaa. Sitä vastoin DVD9 on kaksikerroksiselle DVD. Sellaisenaan DVD9 voi tallentaa kaksinkertainen määrä tietoa, että DVD5 voi käsitellä. On mahdollista siirtää tietoja DVD9 on DVD5, mutta koska erot niiden varastointikapasiteetti, on välttämätöntä, että tiedot ja tietoja DVD9 ensin puristetaan ohjelma.

Toinen ero DVD5 ja DVD9, on hinta. DVD5 on paljon halvempaa verrattuna DVD9. Tässä tilanteessa, enemmän ihmisiä, jotka tallentaa henkilökohtaisia ​​ja yrityksen tietoja DVD käyttää DVD5.

Päälle, että ne ovat paljon halvempia, DVD5 on myös uudelleenkäytettäviä verrattuna DVD9, mikä tekee niistä ympäristöystävällisempiä. Poltettaessa DVD5 tallentaa tietoja, voit käyttää joka jo on tietoa ja tallennetut tiedot, ja tehdä tilaa uusille tietoja voidaan tallentaa. Tämä ei ole asian laita DVD9. Kun tiedot on poltettu DVD9, se ei voi enää poistaa, ja DVD9 ei voida enää käyttää uudelleen. Vaikka se on ihanteellinen elokuvien levityksen, se voi aiheuttaa haittaa ympäristöä kohtaan pitkällä aikavälillä.Yhteenveto:

1. DVD9 käsittelee enemmän tietoja ja tietoja, koska se koostuu kahdesta kerroksesta, verrattuna DVD5, joka sisältää vain yhden kerroksen.

2. DVD5 on paljon halvempaa kuin DVD9, tehden siitä suosiman ihmiset etsivät tallennuslaite.