Ero PPPoE ja PPPoAPPPoE vs PPPoA

Monet internetin käyttäjät ovat usein vaivaa päätöksestä millaisia ​​protokollaa käyttää niiden yhteys. On monia kysymyksiä, kokeilu, ja flip-flopping välillä PPPoE ja PPPoA. Valitettavasti monet sekaannuksia leijailee nämä kaksi pöytäkirjaa.

Molemmat protokollat ​​antavat Internet-palveluntarjoajien (ISP) kyky nyt esitellä laajakaistan käyttöä. Nämä protokollat ​​antaa suhteellinen turvallisuus kuin siinä velvoitetaan loppukäyttäjä voi tarkistaa tai todentaa palvelimeen ennen kuin pääsy verkkoon.

PPPoE ja PPPoA käytetään pääasiassa Digital Subscriber Line (DSL). Molemmat protokollat ​​tarjoavat joustavuutta laskutus mikä on hyvin edullista palveluntarjoajiin. Lisäksi verkon resursseja voidaan seurata helposti ja yhdessä tämän ominaisuuden, vianmääritys ja hallinta verkon käyttö on vähemmän ongelmallinen.

PPPoE on lyhenne PPPoE ja se on eräänlainen verkkoprotokolla, joka kiteyttää PPP kehyksiä sisällä Ethernet-kehysten. Periaatteessa PPPoE on konfiguroitu pisteen yhteys kahden Ethernet-porttia.

Tätä protokollaa käytetään yleensä ISP 's pienempi paketteja PPPoE käytetään usein toimimaan alemman kaistanleveyden suoritusnopeudeksi. PPPoE on ehkä yleisin protokollaa käytetään Internet-yhteyden.

Point-to-Point Protocol over ATM (PPPoA) on myös verkkoprotokolla mutta tällä kertaa se on kapselointiin kehysten sisällä AAL5 tai ATM sopeutuminen Layer 5. ATM tarkoittaa Asynchronous Transfer Mode, eräänlainen vaihtaa käyttämällä aikajakolimityksellä asynkronisessa tavalla.

Yrityksessä paketteja, PPPoA on tyypillisesti protokollan valinta. Se edellyttää staattinen IP konfiguroitu suoraan laitteiston (modeemi). PPPoA sanotaan vähemmän yleiskustannukset verrattuna PPPoE vuoksi, entinen on hieman nopeammin kuin jälkimmäinen. Kuitenkin loppukäyttäjän, nopeusero on lähes olematonta.Modeemit, jotka tukevat PPPoA käyttää Asynchronous Transfer Mode, joka käyttää hyvin pieniä, samanpituisia paketteja, toisin kuin Ethernet, joka käyttää suhteellisen suuria, vaihtuvamittainen paketteja tehdä mitä se tarvitsee.

Yhteenveto:

1. PPPoE tarkoittaa Point-to-Point Protocol over Ethernet kun PPPoA tarkoittaa Point-to-Point Protocol over ATM.

2. PPPoE kiteyttää PPP kehyksiä sisällä Ethernet-kehysten kun PPPoA kiteyttää kehyksiä sisällä AAAL5.

3. PPPoE käytetään usein pienempi pakkauksissa kun PPPoA käytetään usein yrityksen paketteja.

4. PPPoE on yleisemmin käytetty kuin PPPoA.