Ero Function and MethodToiminto vs Menetelmä

Kielellä ohjelmointi, kaksi yhteistä nimiä käytetään uudelleen ja uudelleen. Nämä ovat 'toiminto' ja 'menetelmä'. Yksinkertaistettuna, käyttämällä 'toiminto' liittyy Ohjelmakomponentin, joka tarvitaan tietyn tehtävän suorittamiseksi, että se 'tietää', miten tehdä. Toiminto vie tulo, ei joitakin sisäisiä laskutoimituksia tuloon, ja sitten antaa lopullisen tuloksen, jossa muutosta nimeäminen ominaisuuksia. Tärkein etu käyttää toimintoa ohjelmointi on, että se voidaan toistuvasti käyttää eri tehtäviin, ja ei tarvitse uudelleenohjelmointi, koska niiden odotetaan palauttaa arvon.

'Methods', toisaalta, ovat korttelin koodia, joka on luotu sisältävät sarjan lausuntoja. Nämä lausunnot toteutetaan seuraavan ohjelman aloittamasta argumentteja määriteltyjen menetelmien. Alla on eroja, joita on havaittu näiden kahden yhteisen ohjelmalausekkeita. Yksi suurimmista eroista näiden kahden välillä on, että 'menetelmä' käytetään vain asioissa, jotka olio-ohjelmoinnin kieltä, kuten Java, C ++ ja C #.

Käyttö menetelmä ilmenee objektina liittyy tai sidottu samaan luokkaan, että menetelmä on. Toiminto toisaalta koskee sekä kieliä, jotka eivät olio, kuten C, ja kielet, jotka ovat olio. Arviointi toimintoja voi tapahtua milloin tahansa, ja se ei rajoitu vain staattinen toimintoja. Tämä on aivan erilainen kuin pääsy tasolle, joita käytetään menetelmiä, joita julkinen, yksityinen tai jopa suojattu. Toiminnot myös riippuvaisia ​​toisistaan ​​existences ja tästä syystä se ei ole harvinaista löytää läsnäolo toimintoja luokan ulkopuolella; Hyvä esimerkki tästä on luokka Ex: main () -toiminto, joka nähdään C ++ ja C kielellä. Menetelmät, toisaalta, Don 't on toisistaan ​​riippuvaisia ​​toiminnassa ja se on määritelty luokka Ex: -Tärkeimmät (), joka on menetelmä, C #.

Määritelmä toimintoja tapahtuu kautta rakenteeltaan kieliä kuten Pascal ja C, sekä olio kuten JavaScript. Menetelmät toisaalta vain määritelty olio kieliä kuten Java ja C #. Toiminnot ovat itsenäisesti kutsutaan, kun menetelmiä on käytettävä esineen tai instanssi soittaa heille. Menetelmät yksikköinä koodin manipuloida esimerkiksi muuttuja tietyn luokan, joka eroaa tapaan toiminnot käsitellä niiden koodia, että toiminnot ovat itsestään kuvaavat yksikön koodia.

Kun käytetään toimintoihin, ei viitata muuttujia käytetään. Tämä eroaa merkittävästi käytettäessä menetelmiä, jotka on kutsuttiin heidän viitemuuttujien. Kaikki tiedot kulkevat funktion nimenomaisesti kulunut, kun taas data kulkee menetelmällä epäsuorasti ohi.

Yhteenveto'Function' on segmentti koodin, joka suorittaa toiminnon ja antaa ulos vastauksen.

'Menetelmä' on segmentti esiintyy useita lausuntoja ja toteutetaan aloittamisen yhteydessä argumentteja menetelmässä.

Olemassaolo toiminnot on itsenäinen, vaikka menetelmiä ei ole olemassa itsenäisesti.

Määritelmä toiminto tapahtuu kieliä kuten Pascal, JavaScript, ja C, kun menetelmä on määritelty olio-kielet, jossa yleisin on Java ja C #.

Funktiot itsenäisesti samalla ilmentymän tai esinettä käytetään soittaa menetelmiä.