Ero Verizon CDMA iPhone 4 iOS 4. 2. 6 ja iOS 4. 2. 7 

Verizon CDMA iPhone 4 iOS 4. 2. 6 vs iOS 4. 2. 7

IOS 4. 2. 6 ja iOS 4. 2. 7 viittaavat käyttöjärjestelmän käyttöön Apple nimenomaan CDMA malli Smartphone iPhone 4. IPhone 4 on myös kutsutaan Verizon. IPhone 4 käyttää tätä nimenomaista käyttöjärjestelmää ja voi käyttää muita päivityksiä, jotka julkaistiin Apple.

CDMA iPhone 4 iOS 4. 2. 6

IOS 4. 2. 6 on käyttöjärjestelmä tai ohjelmisto, joka päivitettiin sen aikaisemmat versiot. Monia parannuksia tehtiin juuri tähän versioon, jotta se olisi tehokasta. Joitakin uusia ominaisuuksia lisätään iOS 4. 2. 6 monia monikosketusominaisuudet ja GSM Personal Hotspot. GSM tuki on säädetty Personal Hotspot joka on operaattorin riippuvainen. Tästä voi aiheutua lisäkuluja, mutta tämä ominaisuus käyttäjät voivat helposti yhteyden Internetiin.

Sähköposteja päänviennin on tullut paremmin, ja postilaatikkoon on yhtenäistetty. Tämä ominaisuus auttaa lajittelussa sähköpostit helposti, ja sähköpostit voivat nyt helposti tallennetaan kansioihin. Bluetooth-näppäimistö on lisätty, ja lisäämällä tämän toiminnallisuuden, sähköposteja voidaan lähettää heti. Päivitys on myös Photo Stream palvelu ja ominaisuus 'Find My Friends.'

CDMA iPhone 4 iOS 4. 2. 7Tärkein ominaisuus iOS 4. 2. 7 on turvaominaisuuksia. Ne on erityisesti suunniteltu suojaamaan käyttäjiä kaikkien iPhone- ja parantaa niiden selailun valmiuksia. Päivitetty versio on otettu käyttöön 'todistus luottamus politiikkaa.' Ihmiset, joilla on verkon asema, joka on edullisempi voi siepata ja käyttää herkkä tietoja ja muita elintärkeitä valtakirjojen, ja tämä ominaisuus estää niitä aiheuttamatta tämänkaltaisten ongelmien ratkaisemisessa.

Päivitys sisältää myös vahvistamisesta muistinvahingoittumisongelma. Aiemmin kaikki MS asiakirjoja ei voitu tarkastella ja nyt ne voivat olla. Sitä on vahvistettu ominaisuus nimeltä QuickLook.

WebKit on puhdistettu. Se on päivitetty siten, että se suojaa sitä sulkeutumiseen joka joskus tapahtuu, kun aallokko tietyt sivustot. Päivitys suojaa koodia teloituksia myös. Yleensä molemmat käyttöjärjestelmät tarjoavat uusia ja päivitettyjä ominaisuuksia, jotka auttavat parantamaan toimintoja iPhone.

Yhteenveto:

 

CDMA iPhone 4 iOS 4. 2. 6 ja CDMA iPhone 4 iOS 4. 2. 7 ovat molemmat käyttöjärjestelmiä, jotka päivitettiin aiemmista versioista tehokkuuden parantamiseksi ja antaa paremman suojan kaikille iPhonen käyttäjille vastaavasti.