Ero Permutaatio ja yhdistelmäPermutaatio vs Yhdistelmä

Permutaatiota ja ovat molemmat liittyvät matemaattisia käsitteitä. Koska ne ovat liittyviä käsitteitä, suurimman osan ajasta niitä käytetään keskenään tai vaihdon tai vaihdettu keskenään tajuamatta sitä. Kuten matemaattisia käsitteitä, ne toimivat täsmällisesti ja kielen tilanteeseen ne kuvaavat tai peittäminen.

'Yhdistelmä' on määritelty valikoima esineitä, symboleja tai arvot erilaisia ​​kuin suuri ryhmä tai tietty joukko, jossa taustalla yhtäläisyyksiä. Yhdistelmässä, on tärkeää tehdään valinta esineitä tai arvot itse. Yksi yhdistelmä käsittää yhden arvo plus toinen arvo (parina) kanssa tai ilman ylimääräisiä arvoja (tai usean).

Arvot tai esineitä yhdistelmä eivät vaadi järjestyksestä. Yhdistelmä voi myös olla sattumanvaraisia. Myös arvot tai esineet voidaan pitää samankaltaisia ​​tai samoja verrattuna toisiinsa. Yhdistelmä, suhteessa permutaatio, voi olla useita numeroita, kun taas permutaatio voi olla vähemmän tai yksittäinen verrattuna.Toisaalta, permutaatio on myös valikoima esineitä, arvoja ja symbolit huolellisesti huomiota järjestyksessä, sekvenssin tai järjestely. Sen lisäksi antaa painottaen nämä kolme asiaa, permutaatio antaa arvot tai esineitä 'kohteita nojalla määrittämällä ne tiettyyn sijoitteluun toisiinsa. Esimerkiksi tietyn arvon tai arvojen yhdistelmä voidaan varata ensimmäinen, toinen , ja niin edelleen.
Suhteessa yhdistelmä, permutaatio on pohjimmiltaan tilannut tai järjestetty yhdistelmä. Permutaatio käsitellään myös useita tapoja järjestää, järjestellä, ja tilata esineet ja symbolit. Yksi permutaatio on yhtä suuri kuin yhden järjestelyn tai tilata. Yksi järjestely tai permutaatio on selvästi erilainen kuin toisesta järjestelystä tai permutaatio.
Permutaatiota ja käytetään usein sanaa ongelmia matemaattisia oppikirja harjoituksia. Toinen sovellus on tietojen valmistelu ja todennäköisyys tutkimukseen. Käyttäen 'permutaatio' ja 'yhdistelmä' voi helposti auttaa ennustamaan jotain tietystä datasta.
Permutaatio on kaava: P (n, r). Samaan löytää yhdistelmä vaatii tässä matemaattinen menetelmä C
(N, r) toisessa permutaatiossa kaava (mikä pätee myös silloin, kun löytää yhdistelmä) edustaa kahta thingsCthe arvo 'n' on ensimmäinen numero mainitut ja toinen arvo (joka on r) on aikoja, että laskeva ja menestyminen arvo kerrotaan arvoon 'n.'

Yhteenveto:

1. 'Permutation' ja 'yhdistelmä' liittyvät matemaattisia käsitteitä. 'Yhdistelmä' on mikä tahansa valikoima tai pariksi arvojen yhden ehdon tai luokan vaikka 'permutaatio' on tilannut yhdistelmä.
2. Yhdistelmät eivät painottavat järjestyksessä, sijoitus, tai järjestelyn vaan valinta. Arvot voivat olla yksittäisiä tai pariksi. Toisaalta, permutaatioiden paikka erittäin tärkeäksi edellä mainitut kolme ominaisuudet. Riippumatta näistä kolmesta, permutaation myös antaa määränpään kunkin arvon (tai pareittain arvo).
3. permutaatioiden lukumäärä voi olla peräisin yhdestä yhdistelmästä. Samaan aikaan yhden yhdistelmän vaatii yhden järjestelyn.
4. Permutaatiot pidetään usein määräsi elementit kun yhdistelmät ovat katseli kuin sarjoiksi.
5. Yhdellä permutaatio on erillinen ja erilainen omasta ja kustakin järjestelystä, kun yhdistelmä on usein samankaltainen verrattuna muihin yhdistelmiä.