Ero JSF ja JSPJSF vs. JSP

JavaServer Faces (tunnetaan myös JSF) on web-sovellus kehys, joka perustuu Java. Sen päätavoitteena on yksinkertaistaa kehitys integroinnin käyttöliittymiä, jotka web-pohjainen. Se on pyyntö ajetaan Model View Controller (tai JVM). Tämä erityinen JVM perustuu komponenttien ajaa käyttöliittymän suunnittelu malli, joka käyttää XML Cview malleja tai Facelet näkemyksiä. Pyynnöt kulki JSF käsittelyyn käytetään FacesServlet. Tämä komponentti lataa mieltä malli, joka tarvitaan, rakentaa komponentti puu, prosessit tapahtumat, ja tekee vaste Cwhich on yleensä HTML.

Java Server Pages (tunnetaan myös nimellä JSP) on Java-pohjainen tekniikka nimenomaan käytetään auttaa ohjelmistokehittäjiä palvella dynaamisesti luodut verkkosivut (kuten HTML ja XML) sekä muut asiakirjatyypit kannalta olennaisia ​​kehitetään interaktiivisia web-sisältöä. Se on erityisesti luotu, jotta vastata skeptisyyttä että useimmat web-kehittäjät olivat koskee Java 'kyky antaa kehittäjille riittävästi tukea verkossa.

Olennainen piirre JSF ovat, mutta eivät rajoitu niihin, Haut Pavut, joka on riippuvuus injektio järjestelmä; mallin komponentti järjestelmässä käyttää nopeaan komponentin koostumuksesta; ja kaksi XML-pohjainen tag kirjastot, joita käytetään ilmaisemaan JSF käyttöliittymän sisällä näkymä mallia.

Kaikki aikomukset ja tarkoitus, JSP on hienostunut Java servlet. JSP ladataan palvelimelle ja Java EE Web-sovelluksen, toimi ja pakattu .war tai .ear arkistoa. Sen avulla Java-koodia ja erityisiä ennalta toimia kommunikoida staattisten web markup sisältöä. Sivu, joka johtuu tästä vuorovaikutuksesta on käännetty ja suoritetaan tämän erityisen palvelimen ja pidetään HTML tai XML-dokumentti. Se koostuu kaksi erityistä syntaksia tyylejä: komentosarjasovelma ja markup Ca komentosarjasovelma yksinkertaisesti korttelin Java-koodia, joka on sekoitettu markup, joka on standardia HTML tai XML. JSP vaaditaan laaditaan Java bytecode luokkiin voidakseen suoritettavaksi. Tämä kokoelma vain todella tapahtuu kerran Ceach kerran muutos tapahtuu lähteeseen JSP-tiedosto. Tämä johtuu siitä, Java on käännetty kieli eikä komentojonokieliin Cmeaning koodi on pääasiallisesti käännetään tehdä JSP yhteensopiva palvelimeen.Yhteenveto:

1. JSF on web-sovellus, jota käytetään yksinkertaistamaan kehitystä integroinnin web-pohjainen käyttöliittymä; JSP on Java-pohjainen tekniikka käytetään nimenomaan auttaakseen ohjelmistojen kehittäjiä luomaan dynaamisia Web-sivuja.