Ero UML 1. 0 ja UML 2. 0UML 1. 0 vs UML 2. 0

UML 2. 0 on ollut päivityksen, joka on todella työnsi rajoja peräisin edeltäjä, UML 1. 0. Tämä artikkeli vie syvällistä tarkastellaan erityisiä eroja kahden ja mitä uusia päivityksiä ja ominaisuuksia tulevat UML2. 0. Voidaan sanoa yleisesti, että ei ole ollut suuria muutoksia yleistä rajapintaan UML 2. 0, sillä se vaikuttaa voimakkaasti liittyvät sen edeltäjän UML 1. 0. Tärkeimmät muutokset, jotka voidaan sanoa olleen vireille ovat käyttäytymismuutoksia.

Merkittävimmät muutokset tulee toiminnan kaaviossa, ja tätä aiemmin todettiin kuuluu käyttäytymisen muutokset, jotka on tehty. Myös joitakin sääntöjä käytetään toteuttamista UML 1. 0 ovat muuttuneet ja ei tarvitse tietää sääntöjen käytetään UML 2. 0. rakentaa UML 1. 0 keskittyi tiukasti rakentaa ja tulkinta toteuttamista. Säännöt käytetty UML 1. 0 ei siis verrattavissa UML 2. 0. Käyttäjä käyttää UML 1. 0 pitäisi siis olla varovaisia ​​muutoksen vireille UML 2. 0, varsinkin jos on kyse malleja, joissa samanaikaisuuden.

UML 2. 0, virtaus semantiikka ei voida sivuuttaa. Toteuttaminen yksi solmu on suora vaikutus toisen, eri solmua. Olla solmu aloittaa suorittamisen, tiettyjen ehtojen on täytyttävä. Kun vaaditut edellytykset täyttyvät, solmun toiminnot ja lisää tuotannon virrat, jolloin loppupään alkaa toimia. UML 1. 0, solmut käytettävissä ovat pseudo tilat, jotka tulevat siirroksia keskenään, jotka on erityisesti suunniteltu mallintamiseen virtaa.

UML 2. 0 mukana tulee myös samanaikaisuuden mallinnus, jonka avulla rinnakkaisuus rajoittamaton. UML 1. 0, yhdensuuntaisuus ei ole sallittua ja se käyttää järjestelmällistä askel askeleelta mallin toimintojen suorittamista. UML 2. 0 siten auttaa tuomaan aikaa tehokas ja nopea tapa työstää asioita.Toiminta ja ohjaus solmut ovat erilaiset, kun UML 1. 0 ja UML 2. 0 verrataan. Molemmat näyttävät olevan samanlaisia ​​kehyksiä verrattuna nimellisarvoon, mutta semantiikka, jotka ohjaavat ne ovat täysin erilaisia. Malli toteutus sekä UML 1. 0 ja UML 2. 0 ei ole paljon eroa, varsinkin kun ohjaus solmut ja alkuperäisten ja lopullisten ilmeen verrataan.

Uusi sisällyttäminen UML 2. 0 on esine solmuja. Nämä ovat solmuja, jotka on erityisesti säädetty ilmaisemaan esiintymän josta tietty luokittelija voi olla saatavilla. Tämä toiminto tekee objektin solmujen UML 2. 0 toimia kontit esineitä tietyn tyyppinen voisi virrata ja. Esine solmut ovat osallisuus, jota ei laskettu mukaan rakennettaessa UML 1. 0.

Komponentti, UML 2. 0 on erityisesti notated luokan kanssa symboli, joka ei ole kahta suorakaide, jotka määrittelevät sen. Komponentti määritelmän mukaan UML 2. 0 on jäsennelty luokka, joka tulee yhteistyössä elementtejä sen sisäisen rakenteen. Liittimet UML 2. 0 liittää eri osia. UML 1. 0 käyttää mallia elementti osajärjestelmä, joka on malli, joka tulee rajapinta.