Ero Pages ja ViestitSivut vs Viestejä

Bloggaaminen on tullut erittäin suosittu tänään. Vuodesta yksinkertainen verkossa päiväkirjaa vuonna 1998, se kehittyi mitä se on tänään, työkalu ihmisille pyytämään ja jakaa mielipiteitä ja kommentteja aiheet vaihtelevat politiikasta liike, ajankohtaisista tapahtumista ja uutisista. Ne voivat olla joko henkilökohtaisia ​​tai yrityksen luotu varten markkinointi- ja PR.

WordPress on julkaisualustan julkaistiin vuonna 2003, jonka avulla käyttäjät voivat luoda blogeja. Se on PHP ja MySQL virtaa blogi työkalu, jonka avulla käyttäjät voivat hyödyntää mallin prosessori järjestää widgetit ja vaihtaa teemoja. Se on hakukone ystävällinen ja tukee koodaus artikkeleita ja virkaa.

Rakennettaessa WordPress blog käyttäjät voivat luoda niin monta virkaa ja sivut he haluavat. Sivut ja viestit sisältävät tietoa ja sisältöä, jotka tekevät blogin tai verkkosivuilla mielenkiintoinen. Suosio blogin tai verkkosivuilla riippuu kävijämäärää sivuston.

Vaikka kävijät voivat kommentoida sekä sivuja ja virkaa, se on parasta antaa kommentteja vain virkaa eikä sivuilla, koska sivut ovat staattisia ja on tarkoitettu pysyväksi sisältöä. Sivut sisältävät tietoa bloggaaja ja sivuston. Ne sisältävät henkilö- ja yhteystiedot sekä tarjota tietoa siitä, mitä sivusto on noin. Esimerkkejä ovat 'minusta' ja 'Copyright' sivulla. Sivut voi sisältää useita muita sivuja ja virkaa.Sivut käytetään jäsentää WordPress verkkosivuilla, ja niitä ei ole mainittu päivämäärän, kuten viestejä, jotka julkaistaan ​​käänteisessä kronologisessa järjestyksessä. Vierailijat voivat katsella Uusimmat viestit ja etsiä liittyviä virkoja arkistoon. Toisin kuin viestit, sivut eivät käytä tunnisteita tai luokkia, ja sen sijaan, ne osoittavat vierailijoille kohti erityisesti sivuilla, jotka ovat samanlaisia ​​sisältöä. Niillä on myös vanhemman ja lapsen rakenne, joka on hierarkinen rakenne, jolla voidaan luoda useita alisivujen vaikka viestiä ei ole tätä rakennetta.

Viestit löytyvät arkistosta, luokat, viime virkaa, ja muut vekottimet. Ne näkyvät myös RSS-syötteen blogin. Sivut eivät ole sisällytetty RSS-syötteet ja on tarkoitettu vierailijoille, jotka haluavat tietää enemmän bloggaaja ja mitä hänen sivusto tarjoaa. Viestit ovat sosiaalisen median välineitä lyhyen sisällöt mahdollistavat bloggaaja ja vierailijat voivat jakaa tietoa ja kommentteja.
Yhteenveto:

1. Sivut käytetään jäsentää verkkosivuilla, kun taas viestit ovat sosiaalisen median välineitä.
2. Viestit ovat ajasta riippuvia ja julkaistaan ​​käänteisessä kronologisessa järjestyksessä, kun sivut eivät ole.
3. Sivut voidaan järjestää sivuihin ja alasivut vaikka viestit eivät.
4. rakenne sivuja on hierarkkinen taas virkaa käyttää tageja ja on luokkia.
5. Viestit näkyvät RSS-syötteen blogin vaikka sivut eivät ole.
6. Viestit tarkoituksena on antaa kävijät kommentoida ja jakaa tietoa, kun se on parasta poistaa kommentteja sivuilla.