Ero GTX ja GTX +GTX vs. GTX +

Nvidia 9800 tulee kaksi lajiketta, GTX ja GTX +. Vaikka ero nimi näyttää olevan hyvin vähäistä, on suuria eroja, kun se tulee laitteisto, joka vaikuttaa molempien tehokkuutta. Suurin ero näiden kahden, on siirtyminen 55nm valmistusprosessin GTX +. Hieman vanhempi GTX kortteja on rakennettu käyttäen 65nm prosessia. 55nm prosessi on uudempi kaksi, ja enemmän kortteja odotetaan näkyvän tässä prosessissa. Vaikka alempi valmistusprosessissa usein suoraan käännettynä virrankulutuksen säästämiseksi, GTX + kuluttaa vain yhden watin enemmän verrattuna GTX.

Tarkasteltaessa perus silmälasit kahden, voimme jo nähdä, että GTX + on paljon suurempi kellot verrattuna GTX. Ydin kellotaajuudella GTX + on asetettu 738 Mhz, kun taas GTX on vain 675 Mhz. Sama pätee myös silloin, kun kyse on shader kellotaajuus. GTX + shader kello käy 1836 Mhz, kun taas GTX käy vain 1690 Mhz. Ei ole mitään eroa, vaikka, kun se tulee kellon 's muistin nopeuden.

Tietojen perusteella edellä, ja jotkut vertailukohtia kokeneiden PC tech gurut, on todettu, että GTX + tarjoaa hieman enemmän suorituskykyä verrattuna vanhempiin GTX. Saatat myös pystyä alentamaan voiman näytönohjaimen asettamalla kellotaajuudet kortin kuin GTX. Kuten aina, kun on kyse paremman suorituskyvyn, hintalappu GTX + on suurempi kuin GTX. Se on sitten ostaja päättää GTX + ansaitsee korkeamman hinnan se komennot.

Yhteenvetona GTX + on enemmän kuin vain ylikellotettu versio GTX. Se tarjoaa paljon muutoksia laitteiston että nopeuttaa kortin, yhdessä oletetun suorituskykyä parannetaan. GTX + on ensimmäinen Nvidia 's rivi 55nm kortteja, ja monet pian seuraa, joka perustuu menestys GTX +.

Yhteenveto:1. GTX + on rakennettu 55nm valmistusprosessi, kun GTX on rakennettu 65nm valmistusprosessin.

2. GTX + on suurempi kellotaajuudet verrattuna GTX.

3. GTX + maksaa enemmän kuin GTX.