Ero Crack ja KeygenCrack vs. Keygen

Crack on kirjaimellisesti ohjelma, joka halkeamia Unix salasanoja. Se on suunniteltu erityisesti järjestelmänvalvojat on kyky paikantaa käyttäjille, joiden salasanat ovat liian heikkoja ja alttiita hyökkäyksille hakkerit sanakirjan avulla hakkerointi järjestelmä. Se on suoraa seurausta ohjelman 's luoja, Alec Muffet, jotka haluavat parannella sen edeltäjä C a' PwC 'krakkeria COPS. Yksinkertaisella re-engineering ohjelman' muistin hallinta, Muffet pystyi lisäämään sen suorituskykyä.

Keygen on lyhennetty muoto lause avain generaattori. Se on pieni ohjelma, joka luo pätevä CD avaimia tai sarja (rekisteröinti) numerot ohjelmiston. Nämä sarjanumerot ovat ylläpitäjien luettavissa ohjelmiston kautta halkeilua ryhmiä ilmaiseksi ladattavana on useita sivustoja, jotka ovat omistautuneet ohjelmistopiratismia. Sitä pidetään varsin laitonta maissa aktivoida ohjelmiston ostamatta aito koodi.

Crack julkaistiin ensimmäisen version 2. 7a, ja on lähetetty Usenet uutisryhmät alt.sources ja alt.security. Myöhemmät tiedotteet ovat ottaneet käyttöön lukuisia uusia päivityksiä, kuten ohjelmoitavan sanakirjan generaattori, verkon hajautettu salasana seurantajärjestelmä, ja parantunut koodin kanssa paljon enemmän joustavuutta kuin edeltäjänsä. Sisältää sanakirja generaattori, joka on ohjelmoitava järjestelmään merkitsee sitä, että käyttäjä voi soveltaa sääntöjä perinteisen sanakirjan sanalistan jotta saadaan aikaan muokattuja versioita sanoja sisältyvät kyseiseen luetteloon. Nämä sääntö muutoksia voi olla uskomattoman yksinkertainen (siihen pisteeseen, että sanat areena 't todella muuttunut lainkaan), tai ne voivat olla erittäin monimutkaisia. Näitä sääntöjä voidaan myös käsitellä GECOS kentän salasanan. Kuten lisätä verkon hajautettu salasanojen murtamiseen mekanismi tämä voisi entisestään avulla käyttäjät voivat käyttää verkon heterogeeninen työasemien yhdistetty jaettuun tiedostojärjestelmän osina salasanojen murtamiseen ohjelma, joka 's jaettu laajalti.

Keygen käytetään yksinkertaisesti toteuttamalla disassembler hiipiä ja tutkia raaka kokoonpano koodi kohdennetun ohjelman. Tämä joko tarkistaa ohjelmiston tai asentajan koodin halutaan. Kun käyttäjä on saanut pääsyn ohjelmaan 's koodi, sijainti ja aliohjelma (t), jotka ovat vastuussa pätevyyden varmennuksen koodin helposti selville. Tämä mahdollistaa algoritmin käänteistarkastella jotta saadaan aikaan voimassa olevia avaimia. kicker on ajoittain avaimet todettu ei välttämättä toimi online-ohjelmisto (myös ladatut ohjelmistopäivitykset) C lähinnä koska käyttäjä on vahvistaa sarjanumero aina, kun ohjelmisto muodostaa yhteyden palvelimeen.Yhteenveto:

1. Crack on Unix salasanojen murtamiseen ohjelma; Keygen on generaattori ohjelma käyttää varmistamaan ohjelmiston avaimia.