Ero JPanel ja JFrameJPanel vs JFrame

JPanel ja JFrame ovat molemmat luokat Java-ohjelmointikieltä. Molemmat näyttävät ikkunoita 'juoksi', mutta on eri käyttötarkoituksiin tai tarkoituksiin.

JPanel todella toimii yleiskäyttöinen säiliö. Se on, jos monimutkaisempi, tai isompi toimintaa, yleensä laittaa. Voit laittaa monia toimintoja sisällä yksi paneeli. JPanel on alaluokka JComponent, ja JComponent on alaluokka Container, siis JPanel on myös säiliö. On niin monia menetelmiä, joita voidaan käyttää JPanel, jonka se periytyy sen erittäin luokkiin. Saatavuutta, rinnastukset, ja kuva tarkkailija, ovat joitakin sen esimerkkejä. Vuonna JPanel, voit myös laittaa kenttiä, tarrat, napit, valintaruudut, ja jopa kuvia, ja monia muita toimintoja. Se yksinkertaisesti edustaa aluetta, jossa voit laittaa grafiikka ja valvontaa.

Java-ohjelmointi, jotta voidaan luoda paneeli, sinun täytyy vedota rakentajan JPanel () (tämä luo tyhjän paneelin). Se on läpinäkymätön oletusarvoisesti, mutta voit muuttaa sen taustaväriä. Voit myös mukauttaa sen komponentteja Asettelu Managers. Asettelu Managers kuten Flow asettelu, kantaverkkoon, Border asettelu, jne., Auttaa hallitsemaan koot, kantoja, ja tasausta komponenttien JPanel. Komponentti värejä voidaan myös räätälöityjä käyttämällä setcolor (color_obj), setForeGround (color_obj), ja setBackgroundColor (color_obj) rakentajat.

JFrame, kuten JPanel, on myös alaluokka JComponent ja JContainer. Se on ikkuna ominaisuuksia omasta. Se on yhteinen raja, otsikkorivin, ja painike komponentit. Sen fyysiset ominaisuudet, kuten koko, väri, fontit jne voidaan kaikki räätälöidä. On oikeaa syntaksia 's johdettu jokaiselle ominaisuuden haluat muuttaa. JFrame on periaatteessa kaksi osa-alueet, sisältö näyttö ja valikkorivi, mutta suurin osa valvonnan löytyy sisältöruutuun alueelle. Vuonna JFrame, voit myös laittaa napit, etiketit, ja valintaruudut.

JFrame on ikkuna yleisesti käytetty erillissovelluksista, kuten varoitus ikkuna, tai ilmoitus ikkunassa, että te yleensä nähdä pop ulos näytöllä. Se käyttää menetelmää ikkunoita kuuntelijan, joka suorittaa aina, kun suljet, avoin, suurentaa, pienentää tai aktivoida ikkunan. Siellä 's myös hiiren kuuntelija menetelmä, jota käytetään tekemään kehykseen reagoida hiiritoiminnot. Kehykset voi olla myös sisäinen kehyksiä, mutta ne ovat täysin riippuvaisia ​​päärunkoon. On niin monia toimintoja voit tehdä oman runko, ei vain käyttämällä kuuntelijoita, mutta lisäksi käyttäen add, saada, ja asettaa menetelmiä.Yhteenveto:

1. JPanel toimii yleiskäyttöinen säiliön, kun taas JFrame on ikkuna yleisesti käytetty erillissovelluksista, kuten varoitus ikkuna, tai ilmoitus ikkuna.

2. JPanel edustaa aluetta käytetään monimutkaisempia toimintoja tai sovelluksia.