Ero eBook ja ePubeBook vs ePub

Kuten kirjoja alkoi saada valtavirran hyväksyntää, monet yritykset alkoivat valmistaa ja markkinoida omia eBook lukijat. Ongelmana tässä on, että puute yhtenäinen standardi tarkoittaa, että monet heistä luonut oman. Kynnyksellä ePub tavoitteena on luoda yhtenäinen standardi kirjoja. Koska ePub on muoto kirjoja, ePub tiedosto on myös eBook.

Tärkein asia, joka erottaa ePub monista muista eBook muoto on, että se on avoin standardi. Se ei ole omaa luonteeltaan ja lähes kuka tahansa voi käyttää sitä ilman maksaa maksuja tai pelkoa saada haastaa. Vaikka jotkut eBook muodoissa, jotka ovat myös avoimia, monet eivät ole.

Yksi suurimmista kiinnittää että ePub on yli muiden eBook muodoissa on, että se hallitsee itsenäinen elin eikä yritys, joka voi olla oman edun. Se ei ole lukittu sidottu tuotteiden saman yrityksen sisällä; siten sama tiedosto voidaan käyttää monenlaisia ​​laitteita. Tämä on erittäin kätevä julkaisijat kuin käyttämällä valmistajakohtaisia ​​formaatteja merkitsisi sitä, että sama eBook on muuntaa eri muodoissa, jotta se kaikkien saatavilla.

Yksi eBook muoto, joka jakaa ei-valmistajakohtaisia ​​piirre ePub- on PDF. Mikä PDF puuttuu joka ePub on on kyky sulavat tekstiä, jotta ne soveltuvat koko ruudun, jossa se katsellaan. Joten sen ei 'ole väliä, onko olet 3. 5 tuuman iPhone tai 10,1 tuuman iPad, ePub olisi hyödyntää näytön koko. Pieni näyttö käyttäjät hyötyvät ei tarvitse pitää zoomaus sisään ja ulos ja vieritys noin vaikka suuri näyttö käyttäjillä on hyötyä ottaa enemmän sanoja ruudulla samanaikaisesti.Koska ePub on paljon uudempi kuin monet muut eBook muodoissa sen pitäisi kestää jonkin aikaa, ennen kuin yritykset alkavat käyttää sitä heidän oletusesitys. Mikä ePub on on vauhtia niin paljon, etenkin kustantajat, katso etu käyttää ePub yli muihin muotoihin.

Yhteenveto:

1. ePub on standardi, jota käytetään kirjoja
2. ePub on avoin standardi, kun taas muut kirjoja eivät
3. ePub on myyjä riippumaton, kun taas muut eBook muodot eivät ole