Ero Android ja Chrome OSAndroid vs Chrome OS

Google yrittää ottaa Microsoftin käyttöjärjestelmä liiketoiminnan ja kaksi OS tarjoukset, jotka pyrkivät kohti kahta eri tarpeisiin. Vaikka se on kyseenalaistettu aika monta kertaa, että kaksi ovat hyvin samankaltaisia, Google väittää, että ne on tarkoitettu eri laitteille. Android on jo varsin suosittu, koska se julkaistiin G1, ensimmäinen älypuhelin ajaa Android. Se on suunniteltu ensisijaisesti käyttöjärjestelmä älypuhelimiin huolimatta käytössä joissakin tabletti tietokoneita. Toisaalta, Chrome OS on tarkoitettu käytettäväksi tablettien ja netbook, jossa tyypillinen tehtäviä kuten sähköpostia, selailu, tekstinkäsittely, tehdään.

Ei vain kaksi käyttöjärjestelmää poikkeavat käyttötarkoituksen, ne myös toimivat hyvin eri tavalla. Android on muotoillut enemmän tyypillisen käyttöjärjestelmä, jossa tiedostoja ja sovelluksia tallentaa laitteeseen yhdessä datan ja Internetiin on vapaaehtoista. Chrome OS, internet-yhteys ei ole vapaaehtoista, kun kaikki tiedostot, mukaan lukien ohjelmat, sijaitsevat etäisesti muotoilu on yleisesti kutsutaan cloud computing. Laitteessa on vain web-selaimen asennettuna yhdessä firmware joka tarvitaan käynnistää laitetta ylöspäin. Ilman Internet-yhteyttä, laite olisi aika hyödytön, koska se ei voi käyttää mitään tietoja tai käyttää haluamiaan sovelluksia.

Lopuksi Android on ollut olemassa jo jonkin aikaa, mutta ei niin kauan kuin älypuhelimen muita käyttöjärjestelmiä, ja on tehty paljon päivityksiä parantaakseen sen käytettävyyttä ja suorituskykyä. Vertailun, Chrome OS on vielä työn alla, jonka odotettu alustava julkaisupäivä aikaa viimeisellä neljänneksellä 2010. tulevaisuus Android näyttää asetettu yhä useammat valmistajat ja kuluttajat lämmetä sitä. Tulevaisuus Chrome vaikka on hyvin paljon kysymystä on edelleen merkittäviä kysymyksiä siitä. Sen erottaminen Android on hyvin vähän, ja monet ajattelevat, että joko Chrome OS ei jatkuisi tai se sulautetaan Android. Toinen on mahdollisuutta cloud computing vain OS. Sitä voidaan jo tehdä Microsoftin 's Remote Desktop ja muut vastaavat sovellukset joten ei todellakaan ole paljon uutta tarjottavaa.

Yhteenveto:Android on käyttöjärjestelmä mobiililaitteille, kun Chrome on tarkoitettu computing

Android on tyypillinen käyttöjärjestelmä vaikka Chrome OS cloud riippuvainen