Ero Twitter ja TumblrTwitter vs Tumblr

Nopea nousu sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja on osoittanut, että ihmiset ovat aina etsimässä löytää uusia tapoja yhdistää muiden ihmisten kanssa käyttäen www. Twitter on yksi tällainen palvelu, jonka avulla ihmiset kirjoittamaan ajatuksiaan muiden luettavaksi. Toisaalta, Tumblr on toinen sosiaalisen verkostoitumisen palvelu, joka on sama tavoite kuin Twitter vaan pyritään yhdistämään paljon enemmän kuin mitä Twitter kattaa.

On suuri ero, mitä voit tehdä Twitter ja Tumblr. Twitter, pääpaino on kirjoitettu sana kanssa varsin suosittu 140 merkin rajoitus, joka pakottaa ihmiset lyhenteenä, jotta ne soveltuvat paremmin ajateltu yhdeksi visertää. Ei ole sellaista merkin rajaa Tumblr, joten käyttäjät ovat vapaat kädet, mitä he haluavat laittaa ja kuinka kauan he haluavat sen olevan. Sen lisäksi muotoiltu virkaa,

Tumblr mahdollistaa myös sen käyttäjät lähettää kuvia, videoita, ja paljon muuta materiaalia, jonka voit helposti koota alle kotisivun. Tämän vuoksi Tumblr nähdään täydellisempi bloggausalusta kuin Twitter on.

Yhdessä lisäominaisuudet lisätään monimutkaisuutta, koska sinun täytyy tietää, miten ladata tiedostoja Tumblr sivuston sekä muokata ja hallita sisältöä. Riippuen tasosta osaamisen, keskimääräinen käyttäjä saattaa pitää hieman pelottava aluksi. Twitter välttää tämän ongelman kanssa yksinkertaisuus. Koska on vähän voit tehdä, sinulla on vähän oppia samoin. Muutamassa minuutissa, jopa yksinkertaisin henkilö voi aloittaa tweeting.

Toinen etu, että on sivuvaikutus yksinkertaisuus Twitter on sen melko nopea mukautuminen massojen ja lähes samanaikainen integrointi ennalta olemassa matkapuhelinpalveluita. Lähes kuka tahansa matkapuhelimella voi lähettää tai vastaanottaa tweets. Koska Tumblr on uusi ja hieman monimutkaisempi, käyttäjät ovat hieman hitaita hyväksymään sen. Vähemmän käyttäjät johtaa myös pienempään kannustaa yrityksiä tarjoamaan integrointi palvelujaan. Mutta Tumblr on nousussa, koska käyttäjät alkavat lämmetä sitä ja nähdä sen potentiaali.Yhteenveto:

Twitter on mikro-bloggaaminen palvelu, kun Tumblr on kattavampi verkkoyhteisöpalvelun

Twitter vain sallii lähetykset lyhytsanomien taas Tumblr on säännökset lähettää tekstiä, kuvia, ääntä, ja jopa video

Twitter on hyvin yksinkertainen, kun Tumblr on hieman monimutkaisempi