Ero AHIMA ja AAPCAHIMA vs AAPC

Lääketieteellinen koodaus on hyvin tuottoisa ura nykyään, koska yhteydet tarjoamia lähiverkkojen ja Internet. Aiemmin hoitohenkilökuntaa ovat luottaneet kirjalliset lähteet ainoana tapa tallentaa lääketieteellisiä tietoja. Kiitos tekniikan, lääketieteellisiä tietoja voidaan helposti koodata taulukoihin, mikä helpottaa hoitohenkilökuntaa tallentaa ja käyttää asiaan lääketieteellisten tietojen. Se on lääketieteellinen koodaaja 's työ syöttää lääketieteellisiä tietoja, ja toisinaan voi puhtaaksi ja tulkitsemaan reaaliaikaista lääketieteellisiä tietoja. Kun lääketieteellistä koodataan, hoitohenkilökuntaa olisi helpompi paikantaa terveysprofiilin tietyn potilaan, tutustua käytettävät lääkkeet tietyssä hoidossa, tai viitata tiettyyn tapaustutkimuksen. Kiitos lääketieteellisten coders, hoitohenkilökuntaa kuten lääkärit ja sairaanhoitajat voivat helposti saada käsiinsä tietoja avaamalla lääketieteellisen tietokannan. Medical coders voi työskennellä erilaisissa asetuksia, kuten sairaaloiden, klinikoiden ja toimistot. koska internet, jotkut lääketieteen coders voi jopa työskennellä kotona. raaka data lähetetään niille sähköpostitse, ja ne koodaavat tiedot verkossa taulukkolaskenta. tässä tavalla, lääketieteen coders voi toimia milloin tahansa ja paikka, joka mahdollistaa hoitohenkilökuntaa saada tarvitsemansa tiedot mahdollisimman pian.

Ne, jotka tuntevat lääketieteellisiä koodaus ovat todennäköisesti kuulleet AHIMA ja AAPC. Kuitenkin ihmiset, jotka areena 'T tuntevat nämä ehdot helposti erehtyä näiden kahden lyhennysten pienet lääketieteelliset organisaatiot, tai vielä pahempaa, tyyppisiä lääkkeitä tai sairauksiin. AHIMA ja AAPC määrittää AHIMA sanoista American Health Information Management Association, kun AAPC on myös tiedossa kuten American Academy of Professional Coders. Molemmat organisaatiot tarjoavat sertifiointi mahdollisille lääketieteellisen coders.AHIMA perustettiin vuonna 1928, ja on sittemmin säädetty CCA, CCS, Rhia, ja RHIT tunnistetietoja. Valtuustietoja, kollektiivisesti kutsutaan kuin CCS, keskittyvät hallintaa in- ja out-potilaan koodausta. AHIMA myös käyttäjätiedot asianhallinta. AAPC, toisaalta, varmentaa mahdollisille lääketieteellisen coders avohoidon koodausta. AAPC on myös tunnustettu päälähde CPC valtakirjojen vuodesta 1988. CPC valtakirjojen mahdollistaa lääketieteellisen koodaaja käsitellä tietoja lääkärin palveluja, avohoidon väittää, ja lausua lääkärin väitteitä.

Molemmat organisaatiot ovat enemmän tai vähemmän viisikymmentä tuhatta jäsentä. Kuitenkin ennen kuin mahdollisille lääketieteellisen kooderi ottaa sertifiointitestiä, olisi ensin harkittava, minkälaista käyttäjätietoja tarvitaan hänen urallaan. Jos esimerkiksi lääketieteen koodaaja haluaisi työskennellä tietyllä klinikalla, lääkärit 'ryhmä, tai vakuutusyhtiö, hänen pitäisi ensin kysyä, haluavatko he CCS tai CPC tunnistetietoja. Jos työnantaja etsii CCS tunnistetietoja, niin mahdollisten lääketieteellisen coder olisi toteutettava AHIMA sertifiointitestiä. Toisaalta, jos työnantaja haluaa CPC valtakirjansa, The mahdollisten lääketieteellisten koodaaja pitäisi hakea sertifioinnin AAPC.

Yhteenveto
1. Lääketieteellinen koodaus on suosittu työsuhdeoption nykyään koska internet-yhteyden.
2. On kaksi, joissa luodaan sertifiointi mahdollisille lääketieteellisen coders: Tällä AHIMA ja AAPC.
3. AHIMA sanoista American Health Information Management Association, kun AAPC tunnetaan myös American Academy of Professional Coders. AHIMA tarjoaa sertifiointi keskittyvät hallintaa in- ja out-potilaan koodausta. AAPC, toisaalta, varmentaa mahdollisille lääketieteellisen coders varten avo koodausta ja CPC tunnistetietoja. Tämä mahdollistaa lääketieteellisen koodaaja käsitellä tietoja lääkärin palveluja, avohoidon väittää, ja lausua lääkärin väitteitä.