Ero PGP ja GPG 

PGP vs GPG

'PGP' ja 'GPG' seistä 'Pretty Good Privacy' ja 'gnupg.' Nämä ovat kaksi eri tietokoneohjelmia kehitetty suojaamaan sähköistä viestintää. Nykyään lähes kaikki käyttävät sähköposteja kirjeenvaihdossa ja viestintää, mutta tämä väliaine ei ole yhtä turvallinen kuin mielestämme se on. Sähköpostit voidaan helposti väärennetty joku käyttämällä kukaan 'nimi tai identiteettiä, ja sähköpostit voidaan helposti varastoida ja lukea ihmisiä, joilla on erityisiä taitoja. Ratkomiseen nykyisiä ongelmia ja parantaa turvallisuutta sähköpostiviestit sekä tekee niistä enemmän yksityisiä, nämä kaksi ohjelmaa on kehitetty ja käytetty. yksityisyys sähköpostit ylläpitää näistä ohjelmista, koska ne mahdollistavat viestien salaus ihmiset, ja vain ihmiset, joilla on lupa lukea salattuja viestejä, toiseksi niitä on vaikea väärentää.

Nämä ohjelmat toimi oikein, tietokone käyttää tulisi olla turvallinen. Jos tietokoneet ovat helposti viruksia tai hyökkää vakoiluohjelmat, jotka voivat raportoida avain joku, niin ensimmäinen tietokone on oltava turvallisia toteuttaa täysi vahvuus näistä ohjelmista.

PGP

'PGP' tarkoittaa 'Pretty Good Privacy.' Sen kehitti Phil Zimmermann. Aluksi se oli kirjoitettu Tekijänoikeudet ilmaisohjelma GNU Public License. Myöhemmin, PGP päivitettiin ja tehtäisiin käyttäytyminen ohjelmaan. Oikeudet Tämän ohjelman paikkeilla. Syynä tähän päivitykseen oli laillinen puolustuskulut Royalty liittyviä kysymyksiä vienti lakeja Yhdysvalloissa. Nyt PGP-ohjelman omistaa PGP Corporation. Vain komentoriviltä ei omista PGP Corporation, joka ei myöskään ole myynnissä. PGP käyttää RSA-algoritmin ja IDEA salausalgoritmin. PGP katsotaan olevan Windows-käyttöliittymän, joka on kiillotettu.GPG

'GPG' tarkoittaa 'gnupg.' GPG on re-write tai päivitys PGP. Se ei käytä IDEA salausalgoritmin. Tämä on tehdä täysin ilmaiseksi. Se käyttää NIST AES, Advanced Encryption Standard. Kaikki algoritmi data tallennetaan ja dokumentoidaan julkisesti OpenPGP Alliance. Tärkein syy tähän muutokseen on, että AES maksaa alle IDEA ja pidetään turvallisempi. Lisäksi on royalty ilmaiseksi, koska sitä ei ole patentoitu. GPG on enemmän yhteensopiva kuin alkuperäisessä PGP kanssa OpenPGP. GPG perustuu myös komentorivin. Windows käyttöliittymiin ovat saatavilla myös GPG muuta kuin komentorivin.

Freeware versio PGP-ohjelman voi ladata kotisivulta PGP International. Se rajoittuu henkilökohtaiseen käyttöön eikä kaupallisiin tarkoituksiin, tai voi ostaa sen PGP Corporation. Vapaa digitaalinen allekirjoitus ja sähköpostin salaus-ohjelma voi ladata GPG jos se on henkilökohtainen sekä yrityskäyttöön.

Yhteenveto:

 

'PGP' tarkoittaa 'Pretty Good Privacy'; 'GPG' tarkoittaa 'gnupg.'

Se oli alkuperäinen freeware tekijänoikeuksien alaista ohjelmaa; GPG on uudelleen kirjoitus PGP.

PGP käyttää RSA-algoritmin ja IDEA salausalgoritmin. GPG käyttää NIST AES, Advanced Encryption Standard.