Ero PPS ja PPT PPS vs PPT

Linkin sanojen pps ja ppt on alalla tietokoneita.

Pieni ero tapaan tiedostojen tallentamista PowerPoint ympäristössä määrittää, onko tiedosto olisi ppt tai pps laajennus. Klikkaamalla 'Microsoft Office' -painiketta, 'Save As' -painiketta, vieritys ja valitsemalla 'PowerPoint-esityksen' tuottaa ppt-tiedostoja. Klikkaamalla 'Microsoft Office' -painiketta, 'Save As' -painiketta, vieritys ja valitsemalla 'PowerPoint Show' tuottaa pps-tiedostoja.

Sanoa esimerkiksi, kaksi tiedostoja nimeltä briefing.pps ja briefing2. ppt. Ajanjakso pps (.pps) ja ajanjakso ppt (.ppt) laajennus tarkoittaa, että he ovat esitys tallennettu käyttämällä 2003 tai vanhempi versio PowerPointin. Uudempia versioita, alkaen 2007-version, on pptx tai ppsx laajennuksia.

PowerPoint on ohjelma, jota käytetään esittelytarkoituksiin luomia väitöskirjaa Bob Gaskins ja Dennis Austin vuonna 1984. Löydettyään jalomielinen potentiaalia ohjelman, Microsoft Corporation osti sen vuonna 1987. Käyttöönoton PowerPoint ohjelmisto asteittain tavanomaista käyttöä kalvoja ja projektorit antaessaan luentoja tai esityksiä.

Ensisijainen ero pps ja ppt laajennukset ovat seuraavat:

Ensimmäinen: Kun ajan ppt (.ppt) tiedosto napsautetaan, se avaa muokkaustilan esityksen ohjelman. Kun ajan pps (.pps) tiedosto napsautetaan, tiedoston automaattisesti avautuu esitys oikea.Toiseksi: kirjasimet, värit ja fontin kokoa voidaan muuttaa helposti ppt-tiedostoja. Äänitehosteita, siirtymiä ja grafiikkaa voidaan myös lisätä. Koska pps tiedostoja don 't avata kuten ppt-tilassa, se voi 't muokata helposti. Ainoa tapa muokata pps tiedoston vaihtamalla PPT-tilaan ensin, sitten muokkaamalla ja tallentamalla sen uudestaan ​​sitoa pps versioon.

Kolmas: PPT tiedostot sisältävät piilotettuja tietoja, kuten tekijän 'nimi ja tiedot, kommentit, huomautukset, näkymätön dioja, ja esitys muistiinpanoja. PPS-tiedostot ovat puhtaampia ja enemmän muodollista kuin piilotetut tiedot olivat ilmeisesti poistaa ennen tallentamista että pps versioon. valmistele Tarkasta Asiakirjatarkistus Kaikki Poista Kaikki toiminnot ovat erittäin hyödyllisiä puhdistamisessa ppt-tiedostoja.

Lopuksi, luennoitsijoille ja kaiuttimet, pps tiedostot ovat kätevä ja helpompaa kuin ppt-tiedostoja. Se lyhentää muutaman minuutin aika klikkaamalla ja avaamalla kuvaesitys. Muutoin normaalissa ppt ympäristö kestää useita vaiheita ja minuuttia.

Yhteenveto:

1. yhteys sanojen pps ja ppt on alalla tietokoneita.
2. Pieni ero tapaan tiedostojen tallentamista PowerPoint ympäristössä määrittää, onko tiedosto olisi ppt tai pps laajennus.
3. Ajanjakso pps (.pps) ja ajanjakso ppt (.ppt) laajennus tarkoittaa, että he ovat esitys tallennettu käyttämällä 2003 tai vanhempi versio PowerPointin.
4. Klikkaamalla kauden ppt (.ppt) tiedosto avautuu muokkaustilan esityksen ohjelman; klikkaamalla aikana pps (.pps) avaa diaesitystilaan.
5. ppt-tiedostot voidaan muokata helposti; editointi pps-tiedostoja ei ole niin yksinkertaista.
6. ppt-tiedostot sisältävät piilotettuja tietoja; pps tiedostot ovat puhtaampia ja muodollinen.