Ero Dual Core ja i3Dual Core vs i3

Termi 'dual core' tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että prosessori on kaksi ydintä pakkauksen sisällä. Mutta sen käyttöä markkinointi termi alussa Intel dual core ja Core 2-prosessorit tarkoittaa sitä, että monet ihmiset käyttävät sitä useammin kuin substantiivi pikemminkin kuin adjektiivi. Uusin kaksiytiminen prosessori Intel on Core i3, menestyminen Core 2 Duo ja Dual Cores. Se esittelee useita suunnittelu muutoksia, jotka tarjoavat merkittävää suorituskyvyn voittoja.

Ensimmäinen muutos on yhdistää muutamia komponentteja, joita käytetään löytyvät emolevyn. Ensimmäinen on GPU, joka voi tarjota hyväksyttävän emäksisen grafiikan käsittely ominaisuuksia. Sen sisällyttäminen osaksi prosessori tekee paremmin ja tasaisemmin eri emolevyn tuotemerkkejä. Toinen on suora Media Interface jotka aiemmin tunnettiin northbridgen ja southbridge vanhempien emolevy joka muut kaksiytimisiä käytetty. Sisällyttäminen DMI että i3 prosessori lyhentää sähköisen polun ytimen ja todellisen komponentit, kuten RAM, kiintolevyt, satamat, ja muita resursseja.

Toinen ominaisuus löytyy i3, joka ei ole käytettävissä muihin vastaaviin kaksiytimisiä on hypersäikeistys. Hyperthreading tarjoaa tehokkaan resurssien hyödyntämisen ja sallii useita säikeitä rinnakkain kussakin ytimessä. Intelin mukaan HT suorittimet kuten i3 säilyttävät reagointikykyä vaikka käynnissä monimutkaisia ​​sovelluksia, kuten video-ohjelmiston.Suurin rahoittaja harppaus suorituskykyä i3 muista dual ytimet on sen siirtyminen 45nm arkkitehtuuri käyttää ennen kuin 32nm arkkitehtuuriin. Pienempi leveys mahdollistaa enemmän transistoreja samassa piisiru; Se kattaa siten DMI ja GPU. Se tarkoittaa myös sitä vähemmän virtaa kulutetaan ja vähemmän lämpöä syntyy suoritettaessa parempi ja nopeampi kuin edeltäjänsä. Virrankulutus on tulossa entistä tärkeämpi vertailuarvo prosessorit takia monet ihmiset siirtyvät pois perinteisistä työpöytiä osaksi liikkuvampia ja akkukäyttöinen läppäreissä.

Yhteenveto:

I3 on ​​dual-core prosessori.
I3 on ​​integroitu GPU, kun taas muut kaksi ydintä don 't.
I3 on ​​integroitu DMI taas muut kaksi ydintä don 't.
I3 on ​​hyperthreading taas muut kaksi ydintä don 't.