Ero York Rite ja Scottish RiteYork Rite vs Scottish Rite

On mielenkiintoista huomata todellinen ero kaksi usein sekava ehdot, jotka ovat York Rite ja Scottish Rite. Molemmat termit viitata varsinaisesti astetta vapaamuurariuden. Tämä on veljellinen järjestö, joka sai alkunsa jo kauan sitten, vuonna 16.-17-luvulla. Kaikkialla maailmassa on arviolta viisi miljoonaa jäsentä vapaamuurariuden organisaation, myös Yhdysvalloista, Englannissa, Skotlannissa ja Irlannissa.

Mitkä ovat tärkeimmät erot Yorkin ja Skottilainen riitti? Ensinnäkin 's Yorkin riitin. Määritelmän mukaisesti tämä viittaa kokoelma vapaamuurareiden astetta, jotka yleensä myönnetään erikseen. Termi York Rite peräisin Yorkin kaupungista, missä ensimmäiset kokoukset vapaamuurarit Englannissa tapahtui. On Toisaalta Skottilainen riitti viittaavat Antiikin ja Accepted Scottish Rite, siirrettävä vapaamuurareihin jäseniä Yhdysvalloissa.

Sekä Skotlannin ja Yorkin riitti on omistettu yhteiskunnan hyväksi yksittäistä 's parannus. Erityisesti on kuitenkin olemassa merkittäviä eroja näiden kahden välillä. Yorkin riitti koostuvat kolmesta erillinen ja itsenäinen elinten, myös luku, neuvosto ja Commandery. Välin , Skottilainen riitti neljä koordinoitava elimissä, myös Lodge täydellisyyden, neuvoston Kadosh, konsistori, ja luku Rose Croix.

Jopa pukea kuluneet Scottish ja Yorkin riitti ovat erilaisia. Univormut kuluneet York Rite Commandery ovat täydellisiä seremoniallinen miekat, vaikka Scottish Rite attires koostuvat koristeltu hattu, joka on symbolinen punonta kaksipäinen kotka kulta väri. Lopuksi Skottilainen riitti on hierarkkinen polity, kun taas Yorkin riitti on demokraattinen hallintojärjestelmä.Yhteenveto:

1. Skottilainen riitti viittaavat Antiikin ja Accepted Scottish Rite siirrettävä vapaamuurareihin jäseniä Yhdysvalloissa; vaikka Yorkin riitti viitata kokoelma vapaamuurareiden tutkinnoista erikseen Yorkin kaupungista, missä ensimmäiset kokoukset vapaamuurarit Englannissa tapahtui.

2. Skottilainen riitti neljä koordinoitava elimiä, kun taas Yorkin riitti kolme erillistä itsenäistä elimissä.