Ero talvi ja kevätWinter vs Spring

Keväällä ja talvella ovat kaksi neljästä vuodenaikaa planeetalla, joka voi vaihdella maantieteellisen sijainnin ja ympäristön ilmasto. Talvella ja keväällä, on olemassa tiettyjä tapahtumia, jotka tapahtuvat esimerkkinä muutosten luontoon. Koska maapallon 'luonnollinen vallankumous, nämä vuodenajat tuli olla.

Kevät on aikaa, jolloin luonto ja kasvillisuus alkaa pintaan jälleen. Talvi on toinen pää linjan, jossa ympäristö on tehty ei edistä kasvien kasvua ja kehitystä. Mitä järjestyksessä esiintyminen, kevät on teknisesti prime tai ensimmäinen kausi, joka yleensä tapahtuu joskus välillä kuukauden maaliskuun ja toukokuun pohjoisen puolet maailman (lauhkean vyöhykkeen) samalla syyskuu-marraskuu niille, jotka asuvat Etelä-puoli.
Jousi on yhteys kauden talvella ja kesällä. Maantieteilijät, ympäristönsuojelijat, ja runoilijat ovat kaikki pidetään tämän kauden aika uudestisyntyminen. Tätä voidaan myös ottaa sen kaikkein kirjaimellisesti, koska (kuten edellä) useimmat elämän syntyä uudelleen tänä aikana vuodesta. Lisäksi kevään aikana Equinox, koko päivällä näkyvät vuoron niin pitkälle kuin 12 tuntia ja kasvaa jatkossakin kevät edetessä.

Tähtitieteellinen ottaen kevät alkaa merkki Kevätpäiväntasaus noin 20-21 03 Pohjois taas 22-23 09 etelässä. Huomioi, on vielä joitakin maita, jotka eivät riipu puhkeamista kevätpäiväntasauksen kuten Australia, Uusi-Seelanti ja Etelä-Afrikassa, jossa niiden keväällä alkaa yleensä syyskuun 1. Pohjois, joissakin Euroopan maissa (Irlanti) kokea eri alku kevät on 1. helmikuuta.Talvi on epäilemättä kylmin kausi. Pohjoisella puoliskolla, talvi tapahtuu tienoilla joulukuu-helmikuu kun taas eteläisen puoliskon planeetan kokee talvi kesä-elokuussa. On myös hyödyllistä tietää, että pohjoisen puoli kallistuu matkalla aurinko, joka johtaa kesäkauden alueilla kuuluvat tähän pallonpuoliskolla. Tällä hetkellä, toinen pää (eteläisellä pallonpuoliskolla) on todennäköisesti kokemaan talvella. Vuoden jälkimmäisen puoliskon aikana, se on eteläisen puoli, joka kallistuu matkalla auringon johtaa esiintyminen kesän useimmilla alueilla tässä pallonpuoliskolla. Toinen puoli kokee talvi.

Yhteenveto:

1. Talvi on kylmin vuodenaika.
2. Kevät on aika uudestisyntyminen kasvillisuuden ja kasvien sekä selvästi lisääntynyt aktiivisuus eläimistön.
3. Talvisin kasvillisuuden kasvua pysähtyy ja monet lajit jopa kuolla. Monet nisäkäseläimistö saavuttaa pysähdyksissä ja lepotilaan.