Ero Kuwait ja Arabiemiirikunnat (UAE)Kuwait vs Arabiemiirikunnat (UAE)

Kuwait ja Arabiemiirikunnat ovat kaksi eri arabimaiden Lähi-idässä. Syy siihen, miksi jotkut ovat sekoittaa kahden johtuu todennäköisesti niiden lähellä arabien Peninsula. Nämä kaksi kansaa erota monin tavoin: sijainti, maa-alue, taloudellinen tilanne, ja valuutta monien muiden erityispiirteitä.

Kuwait sijaitsee Koillis osa arabien Peninsula. Sen eteläpuolella sijaitsee Saudi-Arabian kuningaskunnan ja sen pohjois on Irak. Termi 'Kuwait' on todella otettu arabian sanasta 'akwat', joka tarkoittaa linnoitusta rakennettu lähelle vesistö. Se on ala on 17820 km2 ja on kasvavista asukasta 3. 6 miljoonaa. Pääkaupunki Kuwait on Kuwait City.

UAE, täysin tunnettu Arabiemiirikunnat, on enemmän liittovaltio kuin yhden valtion kokonaisuuden. Tätä kuvausta, UAE on tunnettu sen vaihtoehtoista nimeä The Emirates. Mitä tulee Arab Peninsula, se sijaitsee jossain Kaakkois osaan. Sen länsipuolella sijaitsee Saudi-Arabiassa ja sen etelään on maa Oman. Sijaitsee arabien Peninsula, se jakaa saman merirajoille Iran, Qatar, Irak, Bahrain ja Kuwait. Sen kokonaispinta-ala on paljon suurempi kuin Kuwait 82880 km2.

UAE liitto on nimetty sellaisiksi, koska sitä sovelletaan eri emirs (tai prinssi) eli: Umm al-Quwain, Abu Dhabi, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah, Ajman, ja Dubaissa. He kaikki hallitsevat omilla Emirates jotka olivat kerran nimetty Trucial valtioissa. Kuten useimmissa maissa Lähi-idän, UAE ei ole niin siunattu sateiden ja niin Kuwait. Usko tai älä, Kuwaitissa vain noin 1 prosenttia sen maapinta-alasta kuin viljelty maa.On olemassa monia muita erilaisia ​​ominaisuuksia, näiden kahden välillä. UAE valuutta on dirhami kun Kuwaitin dinaari on raha nimellisarvo Kuwait. Kuten mainittiin, hallituksen rakenne käytetty UAE on liittovaltio tyyppinen hallintoa että monimutkaisesti yhdistää sen seitsemästä Emirates kun itsenäinen kansakunta Kuwaitin harjoittelee perustuslaillinen monarkia, jossa on parlamentaarinen järjestelmä. UAE on jopa presidentti, joka vastaa sisäisissä suhteissa kunkin emiirikunta. Tällaisten doesnt 't todella viestiä perustuslaillisen tyypin hallituksen.

Taloudellisesti, Kuwait on enemmän raakaöljyvarastoja (sijalla viides) kuin UAE vaikka viimeksi mainittu on jo rankattu kuudes suurin öljyvarat maailmassa. Se (Kuwait) on runsaasti öljy, joka muodostaa 80 prosenttia maan hallituksen 's vuositulot. Kuwait on jopa pidetty 11. rikkain kansakunnan maapallolla. Sen sijaan UAE laajentaa taloudellinen kyvykkyys muuta kuin riippuvuutta öljyn by tuning matkailuun osoituksena nopea ja ennennäkemätön kasvu matkailun koko seitsemän emiirikunta todetaan erityisesti Dubaissa.

Yhteenveto:

1. Kuwait sijaitsee Koillis puolella arabien Peninsula kun UAE on Kaakkois-alalla.
2. pääkaupunki Kuwait on Kuwait City taas pääkaupunki UAE on Abu Dhabi.
3. UAE on suurempi maa-alue kuin Kuwait.
4. UAE on liittovaltio koostuu seitsemästä erillisestä Emirates hallitsi niiden emirs. Kuwait on perustuslaillinen monarkia.