Ero Abbey ja CathedralAbbey Vs Cathedral

Myös ei-katolisten, erottamaan Abbey peräisin katedraali ei ole kovin vaikeaa. Yksinkertaisesti sanoi, Abbey on kuin luostari mutta hieman kypsä versio tällaisesta. Suorassa valvonnassa sen abbedissa (hengellinen äiti) ja tai apotti (hengellinen isä), Abbey on jossa uskonnolliset (munkit ja vastaavat) asua. Tässä paikassa on paljon niitä, ainakin tusina.

Luostarit, koska rakenne tai paikka, on ryhmä infrastruktuurien joka käsittää monia pieniä rakennuksia kuten erillinen luostari, luostari, paikka saada lahjoja tarjoajat ulkopuolelta, ja tietenkin paikka jumalanpalveluksessa muun erikoistuneissa keskuksissa. Abbeys ovat siis komplekseja monipuolinen keskuksiin. Jokainen keskus on suunniteltu tiettyyn tarkoitukseen, kuten hoitotuotteita, elävä, yhteisö kerääminen, rukoilee ja muita toimintoja.

Peräisin latinan sanasta, joka tarkoittaa kirjaimellisesti isä 'Abbatia,' luostarin voidaan myös kutsua nunnaluostarina. Mutta tämä termi ei yleensä käytetä se antaa jonkin verran sekaannusta teknisen määritelmän luostarin kuvailemalla sitä paikka nunnia vain.

Tuomiokirkko on tiiviimmin verrattavissa tyypillinen kirkon. Mutta toisin kuin useimmat kirkot, katedraali pidetään pääasiallisena kirkon (suuret) uskonnolliseen rakenteeseen tietyllä hiippakunnassa. Se ei voi olla suurin kirkko kaupungin mutta se talon valtaistuimen piispan. Ja toisin luostarit, katedraalit johtavat piispat.

Otettu latinan sanasta 'cathedra', joka kirjaimellisesti tarkoittaa istuinta, sana katedraali oli alunperin adjektiivi, joka kuvaa kirkon kuten katedraalikirkkoa. Nykyään se on laajalti hyväksytty substantiivi liittyvät rakenteen tai paikka jumalanpalveluksessa. Vaikka katedraali on myös keskus useita toimintoja sekä kansalais- ja sosiaalisten, päätarkoitus pystyttämiseksi katedraali on toimia paikka jumalanpalveluksessa.Se on hierarkia ohjaa Episcopal nimityksiä, kuten luterilainen, anglikaaninen ja katoliset seurakunnat. Koska keskeinen kirkon hiippakunnan, katedraalit ovat usein suunniteltu tai rakennettu yhtä merkittävä edifices.

Toisessa merkityksessä (ei-piispainkokouksen), katedraalit voi koskea myös kirkot, jotka ovat arvostetun koska niiden merkitys ja suuri merkitys. Tämä määritelmä on kuitenkin luopumaan käytetään se tuo hämmennystä erottamaan katedraalin tavallisesta kirkon.

1. Abbey johtaa Abbot ja tai Abbess kun katedraali johtaa piispa.

2. Abbey on enemmän luostarin kun katedraali on enemmän kirkon.