Ero Hillsong ja Hillsong UnitedHillsong vs Hillsong United

Hillsong on helluntaiseurakunta joka on sidoksissa Australian Christian Churches tai Australian AOG. Sen aloitti Bob ja Bobbie Houston Baulkham Hills, Sydney, Australia vuonna 1983.

Pari muutti Uudesta-Seelannista Australiaan ja liittyi kirkon pastorina Brian 'isä, kristillisen Life Centre. Myöhemmin he muodosti Hills Christian Life Centre, joiden jäsenyys vain 45 henkilöä, ja 4 vuoden kuluessa siitä kasvoi useita satoja.

Kirkko oli alun perin sijoitettu varastoon ja myöhemmin siirretään Hills Centre. Siinä on neljä kampuksilla ympäri Sydney ja on useita neuvontapalvelujen Australiassa ja muualla maailmassa. Sen suosio kasvoi suosio Hillsong'in Music. Heidän kappaleita ja albumeja päällä Australian kaavioita ja ovat tunnettuja kaikkialla maailmassa.

Sen nimi muutettiin Hillsong Church vuonna 1999, ja kirkon sulautui Sydney Christian Life Centre. Se on tunnettu sen albumin myynti, opetukset, televisio-ohjelma, ja varsinainen Hillsong konferenssissa.

Hillsong United, toisaalta, on nuorisotyöstä Hillsong'in kirkko, joka on nyt nimeltään Hillsong Youth. Se koostuu neljästä ikäryhmissä eli:

Polttoaine 7.-9. luokan ryhmään.
Villieläimet varten 10. 12. luokkaan ryhmään.
Powerhouse että 18-25-vuotiaiden ikäryhmässä.
Frontline että 25-35-vuotiaiden ikäryhmässä.Nuorten ryhmä muodostui, kun Hillsong Church aloitettiin vuonna 1983 alkaen Wildlife ja Powerhouse ryhmiä. Kaksi ryhmää kokoontua yhteen United yötä joiden pohjalta nuorisoryhmänä 'name, Hillsong United. Aikanaan neljä ryhmää muodostettiin.

Hillsong United nuorisotyöstä ylistysryhm alkoi kirjoittaa kappaleita ja julkaisi albumin 'Everyday' vuonna 1999. Joka vuosi ryhmä julkaisee albumin ja matkustaa ympäri maailmaa matkat ja konferensseja.

Kuten kaikki jäsenet Hillsong Church, Hillsong United jäsenet pitävät uskon Raamattuun niin tarkka ja arvovaltainen koskien kristinuskosta ja että uskovien tulisi kastettu Pyhässä Hengessä, jonka avulla ne puhua kielillä muun hengellisiä lahjoja. Ne ovat myös vastustavat homoseksuaalisuuden ja abortin.

Hillsong Church säännellään hallituksen vanhimmat jossa on seitsemän jäsentä, jotka ovat johtotason henkilöstö ja yritysjohtajia. Heidät nimitetään ja niiden sijainnit ovat uusiutuvia vuoden kuluttua.

Yhteenveto:

1. Hillsong on nimi kirkon joka aloitettiin Sydneyssä vuonna 1983, kun Hillsong United on nuorisoryhmä 2. Hillsong Church.
3. Hillsong Church kuuluu helluntaiseurakunnat God joista Hillsong United on myös jäsenenä.
4. Kaikki jäsenet Hillsong kirkko ovat aktiivisia jumalanpalveluksissa kautta kappaleita, ja Hillsong United aloitti säveltämisen ja albumiksi niiden kappaleita.