Ero Memo ja LetterMemo vs Letter

Eläimet kommunikoivat keskenään; tietoa ja ideoita jaetaan niiden kesken kautta viestejä, yksi lähettää toiseen. Kun vastaanottaja ymmärtää, mitä lähettäjä yrittää välittää hänelle, prosessi on valmis.

On olemassa monia muotoja viestinnän. Viestintä voi olla suullinen, joka on yleisin ja tehdä sanoja, tai ei-sanallinen joka tapahtuu kehon kieli ja visuaalisia kuvia tai kirjallisesti tai kirjallisen viestinnän.
Antiikin kirjallinen viestintä tehtiin kautta pictographs kiveen; Sitten paperi keksittiin mahdollistaa kirjallisen viestinnän tulee mobiili. Se saa ihmiset kommunikoimaan keskenään, vaikka ne ovat kaukana kautta kirjeiden.

Kirje on viesti, joka lähetetään henkilö toiseen tarkoitus välittää tiedon, että hän haluaa henkilö vastaanottaa. Se voi olla lyhyt tai pitkä, ja sillä on monenlaisia: kiitos kirjeitä, henkilökohtaisia ​​kirjeitä, ja liikekirjeet.
Liikekirjeen välillä vaihdetaan yritysten ja heidän asiakkaidensa. Se sisältää enemmän sanoja ja tietoa ja käyttää virallista kieltä. Jokainen sana liikekirjeen on huolella valittu ja suunniteltu, koska se on tarkoitettu viestintään ihmisten kanssa, jotka ovat elintärkeitä liike tai yritys. Siinä käsitellään tiettyyn aiheeseen ja lähetetään tietyille henkilöille. Se voi olla niin pitkä kuin lähettäjä haluaa sen olevan, ja on tarkoitettu luettavaksi vain tarkoitettu vastaanottaja. Se on yleensä lähetetään kuriirin tai toimittaman yrityksen edustajan.On toinenkin tapa viestintä yrityskäytössä. Se on yleensä tarkoitettu sisäinen viestintä, eli sitä käytetään välittää viestit organisaation tai yrityksen. Sitä kutsutaan muistion tai muistio.
Muistio on yleensä epävirallinen, lyhyt, ytimekäs ja osuva. Sitä käytetään kutsua kokoukseen tai soittaa yksilön toimintaa. Se on otsikko, joka ilmaisee, mistä se tulee, kuka se on osoitettu, päivämäärä ja aihe muistio. Se voidaan kohdistaa yhdelle henkilölle tai kaikki ihmiset yhtiössä. Kuten kirjeen, muistio voidaan kirjoittaa käsin, kirjoituskoneella tai tulostaa tietokoneelta. Toisin kirjeen, se ei välttämättä tarvitse kuriiri lähettää sitä, koska se on tarkoitettu vastaanottaja organisaation sisällä, vaikka muistioita voidaan myös lähettää muiden alojen organisaation.
Yhteenveto:

1. kirje on lyhyt tai pitkä viesti, joka lähetetään ihmisestä toiseen kun muistio on lyhyt viesti, joka lähetetään henkilö toiseen.
2. Kirje on enemmän muodollinen ja sisältää enemmän tietoa kun muistio on epävirallinen ja on hyvin lyhyt.
3. muistio on tiiviimpi ja siihen pisteeseen verrattuna kirjeen.
4. kirjain välillä vaihdetaan yritysten ja niiden asiakkaiden kun muistio vaihdetaan yksilöiden organisaation sisällä.