Ero ANSI ja ASMEANSI vs ASME

The American National Standards Institute, myös lyhennettynä ANSI, ja American Society of Mechanical Engineers, myös lyhennettynä ASME, ovat sekä yksityiset, voittoa tavoittelemattomat organisaatiot ovat keskittyneet lähinnä tuo yhdenmukaisuutta vapaaehtoisia standardeja käytetään tekniikan kuria. Vaikka molemmat organisaatiot toimivat kansallisia ja maailmanlaajuisia standardeja, ydin ero kahden organisaatioiden näkyy selvästi tehtävässään ja vision. ASME on taipuvainen kohti asettamalla koodit ja standardit mekaanisia laitteita. ANSI akkreditoi standardit tuotteiden, prosessien, järjestelmien, palveluiden ja resursseja Yhdysvalloissa.

ANSI perustettiin alun perin 14. toukokuuta 1918, jossa jäseniä valtion virastojen, yritysten, järjestöjen, akateemisten alojen ja yksilöt. ASME on yksi vanhimmista standardien organisaatioiden kehittämiseen perustettiin vuonna 1880 seurauksena lukuisia höyrykattilan paineastian epäonnistumisia. Jäsenet ASME käsittävät Insinööriliitto ja eri yrityksissä.

Pääpaino ANSI piilee valvoa kehittämiä standardeja henkilöstön standardien kehittää organisaation tuotteita ja palveluja, jotta varmistetaan ominaisuuksia ja suorituskykyä tuotteiden kehitetty Yhdysvalloissa ovat johdonmukaisia. ANSI toimii vahvistaa asemaa Yhdysvaltojen maailmanmarkkinoilla. ANSI on aktiivisesti mukana myös valtuuttamista organisaatiot, jotka tukevat tuotteen tai henkilösertifiointi noudattaen kansainvälisten standardien täyttävät kaikki vaatimukset. ANSI toimii myös vihreitä aloitteita, kuten ekosysteemien suojelu. Toisaalta, ASME on mukana lukuisia toimia, kuten; aikakauslehdet, tekniset julkaisut, johtamiseen teknisten konferenssien, ammatillisen kehityksen kursseja, sekä tukemalla erilaisia ​​koulutusohjelmia. ASME uskoo edistämisessä taiteen, tieteen ja käytännön koneenrakennuksen ja muut liittoutuneiden tieteiden tekniseen eri puolilla maailmaa.

ANSI keskittyy ottaen Yhdysvaltojen yritykset ylhäällä tasolla edistämällä vapaaehtoisten konsensus standardeja. ASME, toisaalta, keskittyy toimittamaan ratkaisuja todellisiin kysymyksistä, joita tekniikan ammattilaisten day-to-day elämään.

Vaikka ANSI doesnt 't kehittää standardeja itsestään, se valvoo kehittämistä ja käyttöä standardien organisaatioiden. ASME on kehittänyt yli 600 koodeja ja standardeja mekaanisia laitteita kuten, kattilan osat, hissit, mittaus nesteen suljetuissa putkiin, kiinnittimet ja muita työkaluja, jotka kattavat kaikki tekniset näkökohdat.

Yhteenveto:

1. ANSI akkreditoi kehittämät standardit organisaatiot taas ASME kehittää koodit

ja standardeja mekaanisia laitteita.

2. ANSI pyrkii toimillaan vahvistamaan asemaa Yhdysvaltain maailmanmarkkinoillakun taas ASME toimii ratkaisujen löytämiseksi reaaliaikaisiin koneenrakennus

ongelmia.

3. ANSI perustettiin vuonna 1918 taas ASME perustettiin vuonna 1880.

4. ANSI on nimennyt noin 9500 standardit taas ASME on kehittynyt

600 koodit ja standardit erilaisia ​​mekaanisia laitteita.

5. ANSI on sen jäsentä valitaan valtion virastot, tieteenalojen,

yksilöiden, organisaatioiden ja yritysten taas ASME on engineering