Ero sertifikaatti ja Associate DegreeTodistus vs Associate Degree

Todistus ja Associate tutkinto ovat varsin erilaisia, koska ne palvelevat erilaisia ​​tarpeita. Todistus kurssi on pääosin työn erityinen, kun taas Associate astetta on paljon laajempi alusta.

Associate tutkinto ei tarvitse mitään vaatimuksia, mutta toisaalta, sertifikaatit ovat yleensä annetaan henkilöille, joilla on aiempaa tietoa kurssin, ja joilla on tiettyjä taitoja. Henkilö ansaitsee Certificate jälkeen, kun hän on suorittanut tietynlaista koulutusta. Lisäksi henkilö tekee sertifikaatti ei tietenkään tarvitse oppia muutakin aihetta hänen erikoistumista.

Ihmiset, jotka opiskella Associate määrin täytyy tutkia monia asioita ulkopuolella hänen suuri. Ehdokkaiden on tutkia perustiedot Englanti, matematiikan, luonnontieteiden, historian ja humanististen. Ero sertifikaatti ja Associate astetta on, että entinen yksi ei tarvitse laajempaa tietoa, kun taas jälkimmäinen tarvitsee laajemman tietoa. Toisin kuin Associate astetta, sertifikaatin kurssin käsittelee lähinnä teknisiä tutkimuksia.

Kun puhutaan aika loppuun tietenkin Associate suorittaminen kestää kauemmin kuin sertifikaatin kurssin. Normaalisti Certificate kurssi on valmis yhden tai kaksi lukukautta. Päinvastoin, henkilö saa vain Associate määrin kahden vuoden kuluttua.

Jotkut keskukset tarjoavat sertifikaatit sisältävät ammattikoulut, kauppa koulut ja nuorempi korkeakouluissa. Institutes kuten yliopistot, uran kouluissa ja ammattikorkeakoulut myönnettävä Associate astetta.Saatuaan Associate astetta, voi siirtää hyvityksiä kandidaatin 's aste. Päinvastoin, henkilö, jolla on sertifikaatti voi ansaita Master' s tai kandidaatin 's tutkinto.

Jos tarkastellaan tärkeyttä sertifikaatti ja Associate astetta, ei voida sanoa, kumpi on parempi. Todistus voidaan tarvita tiettyjen työpaikkojen taas Associate määrin tarvitaan vielä toiset.

Yhteenveto:

1. Todistus kurssi on pääosin työn erityinen, kun taas Associate astetta on paljon laajempi alusta.
2. Henkilö menee sertifikaatti ei tietenkään tarvitse oppia muutakin aihetta hänen erikoistumista. Ihmiset, jotka menevät Associate määrin täytyy tutkia monia asioita ulkopuolella hänen suuri.
3. Todistus kurssi on valmis yhden tai kaksi lukukautta. Päinvastoin, henkilö saa vain Associate määrin kahden vuoden kuluttua.
4. Toisin kuin Associate astetta, sertifikaatin kurssin käsittelee lähinnä teknisiä tutkimuksia.