Ero Variable Costing ja täyskatteellinenMuuttuvat kustannukset vs täyden kustannuslaskenta

On aikoja, jolloin yrityksen toiminta tarvitsee muutoksia, kun se on vielä kesken, jotta yritys vielä osuma tavoitteensa. Joskus muutokset ovat vielä ehdotettu ja ideat ovat edelleen brainstormed kokouksissa. Nämä muutokset ovat tärkeitä, koska asiat voivat mennä hyvin yrityshankettaan. Plan B 's ovat erittäin tärkeitä vielä osuma kiintiö tulojen määrästä on goaled. Vuoden toimintaa tahansa liiketoimintaa, kulut, jotka perustuvat mihin liiketoiminta on menossa kutsutaan muuttuvat kustannukset. Kun ideat ja muut ehdotetut vaihtoehdot on välttämätön päätös kerätään ja esitetään, tämä prosessi on nimeltään kokonaiskustannuslaskentaan.

Ymmärtäminen muuttuvat kustannukset työ voi auttaa käsittelemään yrityksesi oikein. Siksi tietäen syvempää määritelmää muuttuvat kustannukset voivat olla hyvin kannattavaa. Nämä kustannukset ovat kuluja, jotka ovat oikeassa suhteessa yritysten toimintaan. Riippumatta muutoksia, jotka sattuvat liiketoimintaa, vaikuttavat muuttuvat kustannukset. Kokonaismäärä rajakustannusten kaikkien tuotettujen yksiköiden yrityksessä on muuttuva kustannus. Esimerkki tästä kustannus on kun valmistava yhtiö korottaa tuotantoja, ostavat raaka-aine lisää myös, ja ostavat raaka heikkenee, jos toisin. Ostaminen merkitsee kuluja. Ei ole tarvetta interventiot johdon viranomaisen välttämättömät menot, koska se on jotenkin sillä jos tuotanto kasvaa kustannuksella raaka-aineen kasvaa liikaa, ja purkautuu, jos toisin. Kulut raaka-aineiden kutsutaan muuttuvat kustannukset. Muita kuluja, jotka voidaan pitää muuttuvat kustannukset ovat sähkö, ylläpitokorvaukseen, ja muut sähkölaitteet. Mitä enemmän toimintoja yrityksellä on, sitä enemmän tuotantoa se voi luoda, ja kuitenkin, tämä tarkoittaa myös enemmän kuluja tai muuttuvat kustannukset ovat tarpeen. Palkka työntekijöille yhtiön voidaan katsoa muuttuvia kustannuksia.

Aineiston keruu ja ehdotusten noin liiketoiminnan yhtiö on nimeltään kokonaiskustannuslaskentaan. Tämä on, jos tieto ympäristö-, taloudellisia, sosiaalisia kustannuksia, hyötyjä ja etuja tietyn päätöksen kerätään ja esitetään. Kustannukset, hyödyt ja edut esitellään tunnetaan nimellä 'triple bottom line.' Kansainvälisen standardoinneista luotu standardeja, miten kokonaiskustannuslaskentaan hyödynnetään säilyttämiseksi ja parantamiseksi ympäristönäkökohdat.

Nämä ovat joitakin tärkeimpiä eroja muuttujan kustannuslaskenta ja täyden kustannuslaskenta. Muuttuja kustannuslaskenta on kustannuksella, kun taas koko kustannuslaskenta on ehdotus. Niitä molempia käytetään tehdä liiketoimintaa koskevissa kysymyksissä onnistunut.YHTEENVETO:

1.

Täydellinen kustannuslaskenta on aineiston keruu ja esittäminen ehdotuksia liiketoiminnan, kun taas muuttuvat kustannukset ovat kuluja yrityksen toiminnastaan ​​ja tuotantoja.
2.