Ero Sisäinen laskenta ja laskentaSisäinen laskenta vs kirjanpidon

Molemmat ammatit ovat noin laskee rahat, mutta on olemassa suuri ero johdon laskentatoimen ja kirjanpidon. Kirjanpito yrityksen sisällä tai organisaation nimi on johdon laskentatoimen, kun taas osuus ulkopuolella yrityksen tai organisaation nimi on kirjanpidon. Tämä on tärkein ero näiden kahden,.

Johtavassa kirjanpito, raportit voidaan tehdä päivittäin, viikoittain tai kuukausittain. Raportit ovat erittäin tärkeitä, koska ne voidaan käyttää ennustamaan tulevaisuuden näkymiä yhtiö, erityisesti yrityksen 's rahoitusselvityksessä.

Sen sijaan, kirjanpidon raportit tehdään tilivuoden aikana tai ajanjaksona. Taloudelliset raportit ovat arvokkaita arvioitaessa menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden ja voi auttaa tekemään viisaita päätöksiä, kun se tulee investoida.

Johdon kirjanpitäjät eivät paljasta tilinpäätöstä hyvin helposti. Raportit ovat luottamuksellisia, jotka sisältävät tietoa, joka on vain organisaatio. Tämä johtuu siitä, nämä raportit voidaan käyttää myynnin ennustamisen raportteja, budjetin analyysi ja vertaileva analyysi, toteutettavuustutkimukset, ja sulautumisen ja vakiinnuttaminen raportteja.

Verrattuna johdon laskentatoimen, kirjanpidon on keskittynyt enemmän loppukertomuksiin. Se voi antaa yhtiölle raportin kannattavuus, maksuvalmius, vakavaraisuus ja vakautta koko toiminnan. Osakkeenomistajat, pankit, ja velkojat voidaan saa nähdä raportteja, koska ne eivät ole luottamuksellisia kuin raportteja johdon laskentatoimen.

Financial kirjanpidon avulla seurannassa ja kuvaavia tase yhtiö, kun taas johto kirjanpitäjät voivat auttaa yrityksiä tekemään oikean taloudellinen päätös.

On standardointiorganisaatio, joka kaikkialla maailmassa, että kirjanpitäjät pitäisi noudattaa. Kuitenkin johto kirjanpitäjä ei välttämättä noudata näitä sääntöjä, koska hän seuraa annettuja sääntöjä yhtiön hän on. Financial kirjanpitäjät kuitenkin on noudatettava näitä määräyksiä uskonnollisesti. Kansainväliset yritykset haluavat johto- kirjanpitäjiä, jotka läpäissyt CMA tai sertifioitu laskentatoimi sertifiointi.

Johto- kirjanpidon ja rahoituksen kirjanpito ovat kaksi erilaista kirjanpitoa, minkä vuoksi nämä kaksi ammattia on niin paljon erilaisia ​​ominaisuuksia. Johdon kirjanpitäjä luo raportteja tulevaisuuden näkymät, kun taloudellinen kirjanpitäjä tukeutuu tosiasiat enemmän historiaan. Johdon kirjanpitäjä ei ole aikajanalla seurattiin tilinpäätöksessä samalla taloudellinen kirjanpitäjät pitäisi kulkea lausunto 12 kuukauden kuluttua.On niin monia muita eroja näiden kahden tilintarkastajia. Yksi on tiukempi, kun taas toinen seuraa omaa sääntöä. Mutta silti jotenkin, niillä on joitakin yhtäläisyyksiä, ne molemmat ovat kirjanpitäjät, ainoa ero on, jos ne toimivat ja miten ne toimivat siellä kirjanpitäjänä.

YHTEENVETO:

1.

Johdon kirjanpitäjä työskentelee yrityksen tai organisaation, kun taas taloudellinen kirjanpitäjä ei.
2.

Sisäinen laskenta voi auttaa yritys päättää seuraavasta taloudellisesta vaiheessa, kun kirjanpidon on enemmän kuvaava asioita.
3.

Financial kirjanpitäjät esittää raportin määräajoin taas johto- kirjanpitäjä voi vain pas viikoittain, päivittäin tai kuukausittain.
4.