Ero hallitusten ja yritystenHallitus vs Business

Hallitukset ja yritykset ovat kaksi eri yksiköitä, jotka ovat olemassa yhteiskunnassa. Hallitukset ja yritykset on luokiteltu myös sosiaalista toimielimiä, jotka hyödyttävät yhteiskuntaa yleensä ja sen jäseniä. Molemmat jakavat samat ominaisuudet vaihtelevalla eroja.

Hallitus on kokonaisuus hallitsemaan ja edustaa yhdessä yhteiskunta tai maa ja kaikki sen keinoja. Hallitukset pyrkivät tarjoamaan tarpeisiin kaikki sen jäsenet sekä antamaan eheyden tunteen ja kansallisen identiteetin tiettyyn maahan tai ihmisiä. Termi liittyy suoraan teho ja päätöstä, byrokratia, politiikka ja järjestelmä hallita tietyssä yhteiskunnassa tai ihmisiä. Hallitus on myös usein liittyy valtion.

Toisaalta, liiketoiminta enemmän kauppaan liittyvät, ammatti, kauppa, ja transaktioista, jotka koskevat voittoa tietyn henkilön tai teollisuudelle. Termiä käytetään myös mekanismin tarjota tavaroita ja palveluja halukas markkinoilla.

Yhtäläisyyksiä yritysten ja valtion eivät ole aivan tunnustettu aluksi. Molemmat ovat järjestelmällisiä organisaatioita. On johtajia ja jäseniä. On heikko ero koska valintaa johtava hallitus päätti hallituksen 'perustuslaki ja muodon vaikka yritykset yleensä omistajan tai yrittäjän johtava organisaationsa.Yritykset ovat luoneet edistää voitto yksilön tai pienen ihmisryhmän taas hallitus luo omat voittonsa veroja ja muita maksuja mukana julkiset palvelut ja liiketoimet. Koska hallitus myös verot yrityksille ja omistaa yrityksiä, hallitus 'tuloja voi kilpailla monikansallinen yritys' voitto.

Koska järjestelmä, sekä yritysten ja valtion on oma joukko lakeja. Kuitenkin lait otettu hallituksen usein laajempi toimivalta kuin yksittäisen yrityksen lakeja. Lisäksi hallitus luo lakeja elinkeinoelämän taas sektori ei itse voi luoda lakeja ellei se liittyy itse yritykselle. Se voi kiistää, ja on noudatettava, mitä jo määrätty hallituksen tai vaarassa suljettu, koska vastoin.

Yhteenveto:

1. 'hallitus' viittaa järjestelmään ja toimielimen säännellä ja hallita tietyssä yhteiskunnassa tai maalle ja 'business' on systeeminen organisaatio tarjoaa teollisuuden, palveluiden, tuotteiden ja voittoja ihmisiä.
2. Hallituksilla on laajempi toimivalta verrattuna yrityksiin. Hallitukset myös lukuisia virastoja, jotka palvelevat julkisia palveluja. Toimielin antaa tunteen tasa sekä kansallisen identiteetin. Toisaalta, yritykset tarjota ihmisille mahdollisuuksia ansaita ja tehdä rahaa heidän taitoja ja kykyjä.
3. Kaikki yritykset ovat alla hallitus 'vaikuttaa. Hallitus tarjoaa liiketoiminnan mahdollisuus ja laillisuus voittoa vastineeksi verojen. Hallitus lait koskevat kauppaa, toimintaa ja tapahtumia toteutetaan sisällytetty monet liike-elämän lait. Tietty Corporation tai liike on noudatettava nykyisiä hallituksen säännöt ja normit syrjään oman liiketoiminnan käytäntöjä ja huolenaiheita.
4. hallitus 'pää tai johtaja päättää luonteen tai hallitusmuodon yhteiskunnassa, joka on yleensä todettu kansakunnan' perustuslaki. Liiketoiminta pää on perinteisesti omistaja tai yrittäjä ellei toinen elin hylkää omistajalle eri syistä.