Ero Japanin ja Kiinan silmät Japani vs kiinalaiset silmät

On todella vaikea erottaa silmissä läheisesti Aasian maissa, kuten Kiinassa ja Japanissa. Siten, kun yksi on kysyttiin ero kahden silmien (kiina ja japani) vastausta ei pitäisi yleistää koko Kiinan ja Japanin nimityksiä.

Lisäksi on tehtävä tiedossa, että Kiina on erittäin suuri maa lukuisia kieliä ja osa-kilpailuissa. Tämän seurauksena Kiinan ulkonäkö on tullut paljon monipuolinen. Yleistetty Kiinan ilme on siis verrata miten yksi näkee yhteisen eurooppalaisen ilmeen sijaan kaventunut se alas tarkempia Britannian ja Saksan ilmeen. Vaikka Japani on tunnettu niiden pitkäaikainen eristäminen aikaisemmin, on ollut jonkin verran risteytyminen välillä kun Kiinan vaikutteita Japanin buddhalaisuuteen ja sodan aikana lisäämällä jopa sekaannusta heidän native esiintymisiä.

Sitten on tehtävä tiedossa, että Kiinan ja Japanin silmät areena 't todella pieni verrattuna muihin kilpailuihin. Se' on vain, että heidän silmänsä kuuluvat niiden silmäluomet tekemällä niistä näyttävät tinier kuin normaalisti. Kuitenkin tässä on joitakin muita huomioitavia asioita välillä kiinalaisten ja japanilaisten joukko silmät.

Japani kasvot on yleensä pidempi ja leveämpi kuin Kiinan kasvot. Tässä yhteydessä, Japanin silmät näyttävät laajemman sivusuunnassa. Useimmat japanilaiset naiset näyttävät myös olevan mitään silmäluomen ryppyjä. Vaikka ei ole totta kaikille, japanilaiset ovat silmät, jotka ovat hieman kulmassa ylöspäin.Päinvastoin, kiinalaiset usein pyöreän muotoinen kasvoja. Vaikka on vaikea yleistää miten silmissä monikansallinen nimellisarvo kuten kiinalaiset näyttävät, monet ovat havainneet, että tyypillinen kiinalainen silmät ovat usein taivutettu jonkin verran alaspäin. Mutta yksi ei pitäisi 'T välittömästi tunnistaa henkilön ylöspäin taivutettu silmä olla japanilainen koska siellä on vielä huomattava määrä kiinalaisia ​​tällaisten silmiin.

Yhteenvetona ei ole helppoa hahmottaa on japanilainen kiinalaiselta yksilön pelkkä arvio hänen silmänsä. Sinun on siis harkittava muita parametrejä kuten nimi rakenteet, kieli, murteet käytetty, käyttäytymistä, muoti mielessä, ja paljon muuta tunnistaa toisistaan.

Yhteenveto:

1. Japani havaitaan olevan laajempi joukko silmät kuin Kiinan.
2. Japani näyttää olevan silmät, jotka ovat hieman taivutettu ylöspäin.