Ero lapsen ja lapsiToddler vs Infant

Mitä eroa vauvan ja lapsi? Koska molemmat termit viittaavat ihmisen lapsi, ero on siinä, lapsen iästä. On yleisesti tiedossa, että lapsi on alle vuoden vanha ja lapsi on peräisin vuodesta kolmeen vuotias.

On erilaisia ​​terminologiaa käytetään eri vaiheissa lapsen 's kasvua. Sanaa' lapsi 'ei välttämättä ikä erityisiä. Vaikka se tarkoittaa nuoren, se voi jopa ehkä tarkoittaa kasvanut poika tai tytär. Esimerkiksi: Ei kuinka vanha olet, olet aina lapsi vanhempiesi. kuitenkin verrattuna 'aikuisten' se viittaa nuori henkilö, joka ei ole vielä täysin kehittyneet. sana 'baby' viittaa lapsi yleensä alle vuoden vanha , mutta se on yhtä hyvin olla erityisiä. kestää rento ehdon merkityksestä Hellyyden tai tarkoittamaan nuoremmille yleensä käytön mukaan. esimerkiksi: nuorin sisko on perheen vauva. kun epäspesifinen käyttö nämä sanat, muut ehdot on tullut ikäkohtaiset käyttöesimerkeistä.Alkaen syntymästä, vauva pidetään vastasyntynyt. Mukaan useimmat lääketieteen ammattilaisia, tämä viittaa vauvaan ensimmäisestä 28. päivä elämän. Sitten termiä 'lapsi' sovelletaan vauva. Kuitenkin voidaan todeta, että 'lapsi' ei koske lapsen syntymästä asti ensimmäisen vuoden, joten sitä voidaan käyttää synonyyminä 'baby'. Sana 'lapsi' on peräisin latina termi 'infans', mikä tarkoittaa, pysty puhumaan. Tässä vaiheessa vauvan 's kehittäminen ne ovat täysin riippuvaisia ​​aikuisista kaikkiin tarpeisiin ja hoito. Kun vauva saavuttaa vuoden iässä, normaalia kehitystä, tämä muuttuu.

Sana 'lapsi' tulee sanasta 'taapertaa'. 'Toddle' tarkoittaa kävelemään lyhyitä epävarmaa vaiheet. Jokainen, joka on ollut vauva, joka opettelee kävelemään ymmärtää, miten tämä koskee tottering tai huojuva ensimmäiset askeleet he ottavat. Tämä korostaa muutos vauvan vaiheessa. Noin vuoden, vauva alkaa oppia liikkumaan omalla, kommunikoida ja ruokkia itse itseään. Vaikka jokainen lapsi kehittyy eri tavalla, vuosi asetetaan ohjenuorana, kun avuton lapsi siirtyy osaksi itsenäisempiä lapsi. Lapsi vaihe kestää noin kaksi vuotta, kunnes lapsi kypsyy pysty täysin kävellä, puhua, rehu- ja tehdä yksinkertaisia ​​tehtäviä itse. Tässä vaiheessa nuoren ei enää pidetä 'lapsi', mutta 'lapsi'.