Ero ESOL ja ELLESOL vs ELL

ESOL (Englanti varten muiden kielten puhujille)
ESOL ovat Englanti opetusohjelmien käytetään opetuksen Englanti on muita kieliä puhuvien tai henkilöille, joiden äidinkieli ei ole Englanti. Monissa maissa, kuten Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa jne., Ihmiset tulevat ansaita elantonsa. Ne voi tai ei tiedä Englanti kielellä edes riitä kommunikoimaan kunnolla. Yhdysvalloissa, ESOL ohjelmat auttavat lapsia peruskouluissa ja lukioissa. Opettajat opetus näissä luokissa on koulutettu ja täytyy työskennellä pienempiä luokkia. Ne tarjoavat myös apua lasten muilla kielillä muita kohteita kuin Englanti, kuten matematiikan ja luonnontieteiden jossa opiskelija on vaikea ymmärtää aiheen takia kielimuuri.

On monia yksityisiä, tiedeinstituutit mikä myös auttaa opettaa Englanti kielen opiskelijoille, jotka ovat erityisen viisumit ja auttaa heitä oppimaan kieltä, jotta he voivat saada parempia työpaikkoja jne jälkeen koulutus on ohi. Nämä opiskelijat ovat joko nuoria tai aikuisia. Nämä laitokset tarjoavat Englanti kielen ohjelmia college-sidottu opiskelijat, opiskelijat, jotka ovat jo läsnä college, tai ammattilaisille, jotka tarvitsevat apua Englanti kielellä. Joskus ennen opiskelija osallistuu teknisen tai Community College hän / hän tarjotaan ESOL ohjelman niin, että hän / hän voi parantaa taitoa kielen.

Joskus ESOL istunnot tarjoavat yleisen kirjaston ihmisille, jotka haluavat oppia tai saada apua Englanti. Opettajat voivat olla joko paikallisia opettajia tai kirjastonhoitaja, ja ne periä maksu opetusta.
Joskus ESOL ohjelmat tarjoavat kirkkojen ja vapaaehtoisjärjestöjä sekä pakolaiskeskuksille auttaa maahanmuuttajia oppimaan Englanti kielellä siten, että niiden ei tarvitse maksaa siitä.

ELL (Englanti kielenopiskelu)

Olemme juuri keskustelleet erilaisista ohjelmista, jotka ajetaan auttaa opiskelijoita, joiden äidinkieli ei ole Englanti. Oppia Englanti ja auttaa heitä tutkijoita ensisijainen tai toissijainen koulut, tai jopa aikuisilla ja nuorilla saada läpi college tai saada parempia työpaikkoja, näitä ohjelmia käytetään. Opiskelijat, jotka osallistuvat näiden erityisten luokkien oppimisen Englanti kielellä kutsutaan ELL opiskelijoiden tai Englanti kielenopiskelu.ELL opiskelijat kohtaavat paljon vaikeuksia luokat ja on helppo tunnistaa, koska ne aluksi, pitää erittäin hiljainen luokassa johtuen kommunikointiongelmia ja hitaasti lämmetä luokkaa. Nämä opiskelijat tulevat monista eri kulttuurien ja kielen sekä kulttuurin tarjoaa myös este niiden oppimiseen. Esimerkiksi, se on nähty, että kiinalaiset opiskelijat antavat paljon merkitystä opettajan luentoja, mutta eivät pidä luokan vuorovaikutusta ja keskustelua tärkeänä.

Oppimisen Englanti, ELL opiskelijoiden vaikeuksia ääntäminen ja syntaksin. Esimerkiksi Saksan ja Espanjan opiskelijoiden on monia samanlaisia ​​sanoja niiden kielellä kuin Englanti, mutta opiskelijat Aasiasta tuntevat kieliä, jotka eivät ole lainkaan kuten Englanti.

Yhteenveto: