Ero Courier ja postissaCourier vs Regular Mail

Courier ja postitse ovat erilaiset postipalveluihin. Nämä kaksi ovat erilaisia ​​palveluja ja toimintoja.

Aiemmissa päivää, ihmiset riippui lähinnä postissa lähettää ja vastaanottaa kirjeitä ja paketteja. Mutta tänään, kuriirit ovat muuttuneet käsite lähettää ja vastaanottaa kirjeitä ja paketteja. With kuriirit, monopoli postitse on murskattu.

Säännöllinen posti on hyvä lähettää kirjeitä, mutta kun se tulee lähettämällä paketteja, se on hankala prosessi. Sinun pitäisi olla jonottaa postissa pitkään ja niitä monia muodollisuuksia, jotta paketti toimitetaan. Mutta lähetettäessä paketteja lähetin välityksellä, se on melko helppo. Ei tarvitse seistä jonossa pitkiä työaikoja ja komplikaatioita mukana. Jossa vain puhelinsoiton, kuriiri on ovella kerätä paketin.

Nyt puhutaan hinta, postitse tulee kiinteä hinta lähettämällä kirjeitä ja paketteja. Toisaalta, ei ole vakio hinta lähetettäessä kirjeiden ja pakettien kautta kuriiripalvelun. Eri kuriiripalvelut ovat eri hinnat. Etuna on, että sinulla on mahdollisuus etsiä edullisia palveluja. Se voidaan myös nähdä, että Kuriireille veloittaa enemmän kuin postitse.Puhuttaessa palvelu, voit odottaa parempaa palvelua kuriiripalvelut. Tämä johtuu siitä, jokainen kuriiripalvelut pyrkiä antamaan parasta palvelua kuin he haluavat enemmän liiketoimintaa. Mutta jos kyseessä on postitse, ei ole kilpailua, ja se on yhtä paljon osa hallituksen.

Kun lähetät kirjeitä tai paketteja, postiosoite säännöllisesti postin mukana tulee postilaatikko numero tai PIN-koodit. Mutta kuriirit, ei ole olemassa sellaista postilaatikko numero tai PIN-koodin postitusosoitteiden.

Yhteenveto:

1. Aiemmissa päivää, ihmiset riippui lähinnä postissa lähettää ja vastaanottaa kirjeitä ja paketteja.
2. With kuriirit, monopoli postitse on murskattu.
3. postitse on hyvä lähettää kirjeitä. Mutta kun se tulee lähettämällä paketteja, se on hankala prosessi.
4. Kun paketteja lähetetään kautta kuriiri, se on melko helppo. Jossa vain puhelinsoiton, kuriiri on ovella kerätä paketin.