Ero Avoin ja Suljettu verenkiertoelimistönOpen vs Suljettu verenkiertoelimistön

Keho on monimutkainen mekanismi, joka koostuu eri järjestelmien auttaa sitä toimimaan tehokkaasti. Eläimet ovat hermoston, hengityselimiin, verenkiertoon, ja useita muita järjestelmiä, joissa toimintoja, jotka ovat elintärkeitä niiden selviytymistä ja terveyteen.

Verenkierron liittyy sydän, veri ja verisuonia, jotka kuljettavat verta jaettavaksi eri osien ja elinten. Sen päätehtävä on jakaa hormoneja ja ravinteita kaikkiin kehon osiin ja myös poistamiseksi kehon jätteitä.

Se tarjoaa myös happea, jonka elimistö tarvitsee asianmukaisen aineenvaihduntaa ja terveen toiminnan. Sydän pumppaa verta joka kuljetetaan läpi verisuonia ja levitä koko kehoon. Happi on myös levinnyt hiilidioksidin poistamiseksi jätettä. On olemassa kahdenlaisia ​​verenkiertoon, avoimen ja suljetun verenkiertoelimistön.

Open verenkiertoelimistön

Avoimet verenkiertoelimistön ovat niitä löytyy eläimiä, joilla on verta, joka ei virtaa verisuonissa. Hyönteiset ovat auki verenkiertoelimistön koska he eivät ??? t ovat verisuonia, kapillaareja ja verisuonia, jotka kuljettavat niiden verta.

Avoimessa verenkiertoelimistön, kaikki kehon kudokset ja elimet ovat veren peitossa ja eläimiin, joilla on tämä järjestelmä on alentaa verenpainetta, koska veri suoraan jaetaan kaikille elimissä ilman verisuonia.

Se edellyttää myös vähemmän energiaa sen sijoitus. Pienet täyteläinen eläimet ja hitaampaa aineenvaihdunta on tämä vikaa. Niiden ruoansulatus ja hengitysteiden prosessit ovat vähemmän aktiivisia ja ne liikkuvat hitaammin kuin suurempia eläimiä, jotta he eivät ??? t ovat välitöntä tarvetta happea, joka kestää kauemmin jakaa avoimissa verenkiertoon.Suljettu verenkiertoelimistön

Suljetut verenkiertoelimistön ovat ne, jotka löytyvät eläimiin, joilla on suonet, hiussuonia ja verisuonia, jotka kuljettavat niiden verta. Ihminen ja muut suuret ja aktiivinen eläimillä on tätä järjestelmää.

On kaksi prosessien suljetussa vikaa. Yksi on keuhkoverenkierrossa jossa veri kulkee keuhkot on happipitoista. Toinen on systeeminen verenkiertoa, joka seuraa keuhkoverenkiertoon ja happipitoista verta jaetaan muihin kehon osiin.

Veri kulkee valtimoiden suonissa, jotka kuljettavat sen korkeassa paineessa ja nopeus kaikkiin kehon osiin.

Se käyttää vähemmän verta nopeammin ja korkeampi jakelun. Eläimet suljetulla verenkiertoelimistön yleensä nopeammin aineenvaihduntaa ja on kehon toimintoja, jotka toimivat nopeammin ja nopeammin. Nopea jakelu Veren mahdollistaa myös nopean ja tehokkaan jakelun vasta-aineita, taistelemaan sairauksia ja infektioita.

Yhteenveto

1. Avaa verenkiertoelimistön löytyy useimmiten pieniä eläimiä pidetään suljettujen verenkiertoelimistön löytyy suuria ja aktiivisempia eläimiä.
2. Veren avoimissa verenkierron järjestelmissä ei virtaa läpi verisuonia, kun taas veren suljetuissa verenkierron järjestelmissä virtaa verisuonia.