Ero IUD ja MirenaIUD vs Mirena

Varmistaakseen asianmukaisen perhesuunnittelua, monet parit ovat käyttäneet useita erilaisia ​​ehkäisyvälineiden estämiseksi hedelmöittyminen muna sperma yhdynnässä. IUDs ovat yksi suosituin tyypit ehkäisymenetelmää, joita käytetään monissa naisten tänään. Verrattuna muun tyyppisiin ehkäisymenetelmiä, IUDs pystyvät estämään 99% raskauksista pidemmän aikaa. Monissa tapauksissa, naisten, jotka käyttävät IUD on suojattu 1-10 vuotta.

Kierukka koostuu pehmeästä, muovinen kehys, joka työnnetään kohtuun estämiseksi siittiöiden pääsyn muna, koska kierukan lohkojen kohtuun. Se myös estää munasolun kiinnittymisen itsensä seinän kohtuun siinä tapauksessa, että lannoituksen tapahtuu yhdynnän aikana. Joissakin tapauksissa, kierukka on myös ohut vuori kuparia joka ympäröi muovista, joten se on paljon tukevampi. Asianmukaista huolellisuutta sijoittelussa, joka on kierukka voi estää raskaudet jopa kymmenen vuotta. Itse asiassa kierukka toimii yhtä hyvin kuin jos nainen oli ligaatio tavalla, paitsi, että kun kyseessä on kierukan, nainen voi silti tulla raskaaksi yksinkertaisesti poistamalla kierukka laite, eikä leikkausta tarvitaan lisätä kierukka .

Jota Mirenasta ehkäisyväline on hyvin samanlainen kuin kierukka, että se käsittää laitteen, joka on asetettu kohtuun estää hedelmöityksen muna, sekä istutusta hedelmöittyneen munasolun kohdun seinämän siinä tapauksessa, että lannoituksen ei esiintyy. Yksi suurimmista eroista tavanomaisten kierukkaa ja Mirena ehkäisymenetelmää järjestelmä, on se, että Mirena vapauttaa myös pieniä annoksia synteettinen muoto progesteronin, nimeltään levonorgestreeli, suoraan kohtuun. Tämä hormoni lisää tehokkuutta Mirena ehkäisyvälineiden järjestelmä, koska tämä aiheuttaa häiriöitä kuukautiskierto on nainen, estää ovulaation tapahtumisen.

Toinen merkittävä ero Mirena ehkäisymenetelmää järjestelmän ja perinteisen IUD laitteita käytetään, on niiden elinikä. Vaikka useimmat IUD laitteet voivat kestää jopa kymmenen vuotta, Mirena ehkäisyteho järjestelmä kestää vain puolet tästä ajasta. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että hormonien vapautuu kohtuun heikentävistä, ja se on täydennettävä lisätään uusi Mirena ehkäisylaitteen. Raskaaksi käytön jälkeen Mirena järjestelmä voi myös olla vaikeampaa kuin käytettäessä tavanomaisia ​​IUD laitteita, koska nainen 's sukuelimiin tarvitsee jonkin verran aikaa se palaa normaaliin aikana.Yhteenveto:

1. Sekä kierukka ja Mirena ehkäisylaastarit liittyy sijoittelua laitteen kohtuun estää siittiöiden kanssa kosketuksissa olevien muna, sekä estää hedelmöittyneen munasolun istutus itsestään päälle kohdun seinämään.

2. Mirena myös salaisuudet pieninä annoksina synteettisen progesteronin kohtuun edelleen lisätä sen kyky estää raskauden.