Ero Veins ja CapillariesVeins vs Hiussuonia

Kehomme järjestelmä on hyvin monimutkainen. Kun jumalallinen olento loi meidät, hän on luonut meille erittäin monimutkainen ja vaikea. Sillä niin on Jumala rakastanut, että hän teki meidät näyttämään hänelle Raamatun mukaan. Kehomme on monimutkainen, koska monet osat ja toiminnon, joka on toisin kuin kasvit ja muut yksinkertaiset organismit.

Emme voi vastata näihin kysymyksiin ja ihmisinä meidän pitäisi olla kiitollisia, että olimme luoneet ja olemme täällä sellaista tarkoitusta varten. Luultavasti meidän suonet ja hiussuonia ovat yksi mielenkiintoisimmista osista kehomme koska sen toiminta ja rooli kehossamme.

Suonet ja hiussuonia ovat verisuonia. Kun sanomme aluksia, ja kun me kuvitella aluksia, nämä asiat voivat kuljettaa tai sisältävät jotain. Näin verisuonet ovat rakenteita, jotka sisältävät verta.Suonet kuljettaa hapetonta verta. Se kuljettaa sen takaisin sydämeen. Valtimot ovat suurempia seinämät kuin suonet. Suonet sisältävät myös kolme kerrosta. Suonet sisältävät myös venttiilit. Nämä venttiilit toimivat päästää virtauksen veren virtauksen eteenpäin kuin taaksepäin. Pienimmätkin suonet kutsutaan paikat vain mukava tietää tietoa. 75% veren sisältyvät suoneen missään vaiheessa. Ei ole pulsseja voidaan kuulla suonissa toisin valtimoissa. Siten pulssi ei voi tuntua.
Pienin verisuonen sisällä ruumiimme on kapillaarinen. Toisin kuin suoneen, kapillaari koostuu yhdestä kerroksesta, jolla on rakenne nimeltään endoteelisoluissa. Toiminto endoteelisolujen on aineille kuten vesi voi kulkea sen läpi. Kapillaareja toimii liittimen välillä laskimon ja valtimon liikaa. Se ei sisällä mitään venttiiliä samoin toisin valtimon. Koska kapillaari on pienin, se pätee vain 5% verta. Pulssi ei voi tuntua meidän kapillaareja.
Nämä verisuonet on huolehdittava huolellisesti tupakoimattomuus ja liiallisen alkoholin käytön. Meidän pitäisi myös seurata itse suhteen verenpainetauti, sillä kun nämä suonet räjähtää tai olla tukossa, olemme vaarassa instant kuolemaa. Näin ollen meidän on muutettava elämäntapaamme.

Yhteenveto:

1. Vein on suurempi verisuoni verrattuna kapillaarisen.
2. Capillary mahtuu vain 5% veressä valtimon mahtuu enintään 75% veren milloin tahansa.
3. Suonet sisältävät venttiilit estää takaisinvirtauksen veren toisin kapillaarin.
4. Hiussuonia sisältävät yksi kerros seinään, kun suonet sisältävät kolme kerrosta soluseinän.