Ero vasemman kammion ja oikean kammionVasemman kammion vs oikean kammion

Sydän on useita osia sitä. Tämä sisältäisi vasemman ja oikean eteisen ja vasemman ja oikean kammion. Molemmat vasemmalle ja oikealle kammiot on erityinen ero, kun se tulee heidän toimintoja.

Kammiot ovat kaksi alempaa sydämen kammiot. Nämä kammiot on jaettu kahteen osaan: vasemman kammion ja oikean kammion. Vasemman kammion ja oikean kammion pumpata verta sydämestä menee valtimoiden toimittaa verta eri kehon osiin. Vaikka sekä vasen ja oikea kammiot pumpata verta ulos sydämestä, on oikeastaan ​​eroa määränpää verta niinkuin saa pumpataan ulos sydämestä. Vasemman kammion vastaa pumppaamaan verta läpi suurimman alusten kehon järjestelmä, erityisemmin erittäin verisuonten ontto elimissä. Tämä sisältäisi elinten, kuten maksan, munuaisten ja mahan. Samalla se on keuhkovaltimoon että veren oikeaan kammioon virtaa.

Myös ero vaivaa aiheuttaman vasemman ja oikean kammiot. Selkeämmin, vasemman kammion tarpeet ja kohdistaa enemmän paineita kuin oikean kammion koska se on velvollinen toimittamaan verta useimpiin kehon osiin, jotka tarvitsevat happipitoista verta toimiakseen. Oikean kammion, toisaalta, tekee vain hieman vaivaa, koska se tuottaa vain hapetonta verta. Lisäksi hapetonta verta ei ole kovin moitteettoman toimintoja elimiä. Siksi vähemmän määrä tätä verta pumpataan mikä tekee oikean kammion vähemmän rasituksessa.

Kun se tulee rakenteeseen, on myös suuri ero, aivan erityisesti, että leveys sydänlihaksen. Sydänlihaksessa (paksu, keskimmäinen kerros sydämen että sopimukset kun elin lyöntiä) vasemman kammion on todella paksumpi kuin oikean kammion kun henkilö saavuttaa hänen teini aikuisten vuotta. Syynä tähän on, kuten edellä mainittu; vasemman kammion olisi kohdistaa enemmän vaivaa kuin oikean kammion. Sydänlihaksessa estäisi tällöin vasemman kammion alkaen halkea koska se pumput veren nopeasti kaikki elimet kehossa.

On ero pituus vasemman ja oikean kammion samoin. Pituus oikean kammion yleensä paljon lyhyempi kuin vasemman kammion. Tämä johtuu siitä, että polku verta vasemmasta kammiosta olisi enää säädellä veren määrää pumpataan ulos elimiin. Nämä kammiot eroavat myös veren, että he saavat. Vasemman kammion vastaanottaa hapetettu (happipitoista) veren ja pumppaa sen ulos suurimman osan järjestelmistä kehossa kun oikean kammion vastaanottaa hapetonta (happiköyhien) verta oikeaan eteiseen.YHTEENVETO:

1. On ero kohteessa veren pumpataan mukaan vasemmalle ja oikealle kammiot.

2. On ero kohdistetun voiman välillä vasemman ja oikean kammiot.

3. On ero rakenteessa erityisesti paksuus ja pituus vasemman ja oikean kammiot.