Ero Vatsa ja vatsaonteloonVatsa vs vatsaontelo

Vatsa ja vatsaonteloon ovat aivan sama, kun jota maallikko. Kuitenkin, jos olet menossa erottaa kaksi perustuvat tieteellisiin ja lääketieteellisiä näkökulmia niin ne ovat melko erilaisia. Näin ne eroavat toisistaan.

Periaatteessa vatsan on vain alue, joka näkyy joka sijaitsee välillä lantion ja rinnassa, kun vatsaonteloon on alla olevaan tilaan vatsa. Se on jotain, jota ei voi nähdä, ellet avata sisäosat henkilön.

Vatsa useimmilla nisäkkäillä, ihmiset mukaan lukien on siis vatsa. Se eroaa joko selkärankaisilla tai selkärangattomia. Se on paljon lihaksia, jotka on suunniteltu toimimaan liikkumiseen ja kokonaisvaltaista tukea runko tai runko. Lisäksi nämä lihakset -suojelu- rivi sisäelinten asuvat sisällä vatsaonteloon. Liikkumalla, nämä lihakset voi tulla hyvin muodostuneita ja pehmentänyt. Science, vatsan myös paljon pinta maamerkkejä, linjat ja alueita, jotka ovat tieteellisesti nimetty. On kaksi suosittua aluetta järjestelmät (9 ja 4-alue luokitus), joka tunnistaa yksittäiset pienet alueet vatsan.

Toisaalta, vatsaontelon on suurin ontto huoneen kehon; mutta se on vain yksi monista osista isompi abdominopelvic onkalo. Koska ontelo se on kuvattu tilassa, joka taloa useita muita rakenteita (sisäelimissä), joita yhdessä kutsutaan sisuskalut tai sisäelimistä. Tämä onkalo on mitä sisältää tai pitää nämä sisäelimet yhteen ja sen tarkoituksena on pitää jokainen osa omissa oikeille paikoilleen. Osa elinten sisälle onkaloon ovat maksa, haima, perna, munuaiset, lisämunuaisen ja useimmissa osissa ruoansulatuskanavan (ruoansulatuskanavan kuten pienten ja suurten suolet).Vatsaonteloon sijaitsee välillä henkilö 's kalvo rivi (alapuolelle rinnassa viiva) ja häpyluun linja. Toisessa kulma on myös ontelon välissä selkärangan ja pinnan vatsan (vatsan). Sisäpuolen tämän ontelon reunustavat vatsakalvon taas sisuskalut on peitetty sisäelinten vatsakalvon. kun 's nestettä siirtyminen, henkilö voi kokea häiriö tunnetaan askites (kun vatsaontelossa kokoaa ei-toivottua nesteen määrä) ja peritoniitti ( tulehdus vatsakalvon)

1. Vatsa on vain alueelta, kun vatsaonteloon on tila tai huone, jossa sisäelinten sijoitetaan.