Ero Ovulaatio ja PeriodOvulaatio vs Period

Naisten Sukuelinten on kaksi pääosaa, kohdun ja munasarjojen. Emättimen ja kohdun päästöjä tuotetaan kohtuun, ja se on myös siellä, että hedelmöittynyt munasolu kehittyy sikiö ja kasvaa samalla munasolujen tuotetaan munasarjat.

Munasarjat ovat myös vastuussa tuotannosta munasolujen tai munasoluja ja hormonaalista eritteitä. Ne sijaitsevat lähellä seiniä lantion pesillä, toinen vasemmalla puolella ja toinen oikealla. Ovulaatio tapahtuu, kun munasoluja tai munia tuotetaan munasarjat. Se on toistuva prosessi, jossa kypsä Munarakkuloiden jaetaan ja vastuuvapauden munasoluja tai munia. Ovulaation aikana kypsä muna puretaan munasarjoissa valmiina hedelmöittää. Jos ei ole lannoitus, kohdun limakalvon vuodatetaan verta ja puretaan kehosta.

Tätä kutsutaan naisen 's kuukausittain kuukautiset, joka tunnetaan myös nimellä ajan. Ajanjakso tai kuukautiset voivat olla ilmeisestä tai peitellystä. Covert kuukautiset on, kun kohdun limakalvo imeytyvät elimistöön ja on kokenut naaraat muiden nisäkäslajien.Ihmisen naisista kokemusta ilmeistä kuukautiset tai piste. Verenvuodon esiintyy kohtuun ja poistuu emättimen kautta, mitä kutsutaan kuukausittain kuukautisvuotoa. Säännöllinen kuukautiset tai ajanjakso kestää yleensä kaksi-kahdeksanpäivä alkaen ensimmäisestä päivästä kuukautisvuotoa, kunnes se pysähtyy. Verenvuoto alkaa hitaasti sitten vähitellen kasvaa ja sitten pienenee muutaman päivän kuluttua. Kuukautisten aikana, nainen voi tuntea kipua, päänsärkyä, kouristuksia, ja stressi. Naiset yleensä tuntuu epätavallisen väsynyt, epämiellyttävä, ja kokemus mielialan vaihtelut.
Kuukautiskierron kestää 28 päivää ja ovulaatio tapahtuu 14. päivänä kuukautiskierron. Tänä aikana nainen kokee vähäisiä kipuja ja on kohonnut hajuaisti ja seksuaalinen halu.
Vaikka ovulaation esiintyy luonnossa, se voidaan indusoida. Naiset, jotka ovat oligomenorrhea, tilaa, jossa kuukautiset tapahtuu harvoin, se voidaan hoitaa aiheuttama ovulaation. Sitä käytetään myös in vitro hedelmöitys.

Yhteenveto:

1. Ovulaatio on prosessi, jossa munasoluja tai munia tuotetaan munasarjoissa kun kauden tai kuukautiset on prosessi, jossa unfertilized munat ja kohtu vuori puretaan kehosta.
2. Molemmat ovat osa naisen 's 28 päivän kuukautiskiertoa ovulaation esiintyy 14. päivänä ja aikana esiintyvä muutamaa päivää myöhemmin, kun munat eivät ole lannoitettu.
3. kuukautiset tai ajanjakso kestää yleensä kaksi-kahdeksanpäivä kun ovulaatio kestää viisi-kuusi päivää.
4. Ovulaatio tapahtuu, kun munasolu tai munasoluja vapautuu munasarja. Jos se on hedelmöitetty sperma, se muodostaa alkio joka kehittyy sikiön ja lopulta osaksi vauva taas naisen 's ajan tapahtuu, kun munasoluja tai munasolu ei hedelmöittynyt aiheuttaen sen puretaan kehosta muodossa verta.