Ero Nucleoplasm ja SolulimaNucleoplasm vs Solulima

Jotta ymmärtää perus ero nucleoplasm ja solulimassa, sinun on myös oltava perustiedot rakenteesta solun. Solu on luotu kerrosta, alkaen ulkoseinä. Sisällä että seinä ovat eri kerrosten materiaaleista, jotka tekevät kaiken valvonnasta oman perinnöllisyys, jotta käsittävät erityisiä DNA, joka tekee yksittäiset solut osan osoitettu elimen tai ruumiinosan.

Solu on yleensä vain yksi ydin, vaikka on joitakin, joilla on enemmän kuin yksi. Tuma on, jos löydämme nucleoplasm ja sytoplasmaan. Koko solu on sitten päällystetään membraanilla, luonut lipidimolekyyleistä ja erilaisten proteiinimolekyylien, joka auttaa välittämään tietoja solun, sekä tarjoaa kiinteänä aineena suojassa vaurioilta.

Jokainen (jäljempänä nucleoplasm ja sytoplasmaan) viittaa yksilöityjen ja yhtenäinen tila, joka sisältää erilaisia ​​materiaaleja. Ulkoavaruudesta, solulimassa, löytyy solun sisällä 's kalvo. Sytoplasmassa, löydät nucleolus ja ydin, keskusjyvänen, ribosomeja, rakkula, lysosomifuusio, endoplasmakalvosto, Golgin laitteen, vakuoli, solun tukirangan ja mitokondrioita. mitokondriot on suojattu solulimassa, vaikka se sisällä, toinen kalvo kuori.

Teknisesti solulimassa on nestemäinen aine. Kun se tulee solujen toimintaa, löydät suurin osa siitä peräisin sisältä sytoplasmaan. Solunjakautumisen tapahtuu sisällä solulimassa, ja niin tekee glycolisys.Nucleoplasm on sytoplasmassa. Ulkokuori on ydin on, jos sytoplasman virallisesti pysähtyy. Viskoosina nesteeseen, nucleoplasm on usein kutsutaan ydin mahla. Koteloitu neste, löydät nucleoli ja kromosomit. Sisällä nucleoplasm löydät myös nukleotidin. Tämä tekee mahdolliseksi replikoitua DNA.

Löydät myös entsyymejä, jotka ovat ohjeellisia, pohjimmiltaan kertoo ydin mitä sen pitäisi olla tekemässä milloin tahansa. Ydin- matriisi luodaan kuituverkon sisällä nucleoplasm. On liukoinen nestemäinen osa, joka sijaitsee sakea nucleoplasm. Tämä liukoinen nestettä kutsutaan nuclea hyaloplasm.