Ero Fundamental ja Realisoituneet NicheFundamental vs Toteutuneet Niche

Perus- ja toteutunut kapealla viittaa ympäristöolosuhteiden tai kantoja eri lajien ekosysteemiin. Nämä kaksi kapeampiin viittaavat tarvittavat edellytykset pysyvyys eri lajien ja ekologisia roolit järjestelmässä.

Ne ovat kaksi eri näkökohtia ja eroavat monin tavoin. Katsokaamme joitakin eroja perustavanlaatuinen ja toteutunut kapealla.

Perustavanlaatuinen kapealla voidaan määritellä välillä ympäristöolosuhteissa, joissa kussakin lajin selviää. Toteutuneet kapealla voidaan kutsua välillä ympäristöolosuhteissa, joissa laji on todella löydetty.

Vaikka olennainen markkinarako tarkennetaan eri roolit lajien, toteutunut kapealla tarkennetaan, mitä lajia itse tehdä. Perustavanlaatuinen kapealla tarkoitetaan erilaisia ​​ehtoja, roolit, ja resurssit, joiden mukaisesti laji selviää, kasvaa, ja toistaa. Tämä kapealla kuvataan kokemuksia lajin ja se sietää tietyn tilan.Perustavanlaatuinen niche on suurempi kuin toteutunut markkinarako. Voidaan sanoa, että toteutunut kapealla kasvaa, perustavaa laatua kapealla kasvaa myös vastaavasti. Toteutuneet kapealla voidaan kutsua osajoukko perustavanlaatuinen kapealla.

Kun laji törmää eri vuorovaikutukset ja paineet muilta, he joutuvat mennä kapeampi kapealla, ja siten toteutuu kapealla muodostuu. Se on toteutunut kapealla että laji on hyvin hyväksytään, ja niin tämä markkinarako on, jos laji todella olemassa.

Yhteenveto:

1. Perus- ja toteutunut kapealla viittaa ympäristöolosuhteiden tai kantoja eri lajien ekosysteemiin.
2. Perustavanlaatuinen kapealla voidaan määritellä välillä ympäristöolosuhteissa, joissa kussakin lajin selviää. 3. toteutunut kapealla voidaan kutsua välillä ympäristöolosuhteissa, joissa laji on todella löydetty.
4. olennainen markkinarako on suurempi kuin toteutunut markkinarako. Toteutuneet kapealla voidaan kutsua osajoukko perustavanlaatuinen kapealla. Voidaan sanoa, että toteutunut kapealla kasvaa, perustavaa laatua kapealla kasvaa myös vastaavasti.
5. Vaikka olennainen markkinarako tarkennetaan eri roolit lajien, toteutunut kapealla tarkennetaan, mitä lajia itse tehdä.
6. Se on toteutunut kapealla että laji on hyvin hyväksytään, ja niin tämä markkinarako on, jos laji todella olemassa.