Ero Meteor ja MeteoriteMeteor vs Meteorite

Olipa 'uudelleen vielä koulussa tai työskentelevät jo, yksi mielenkiintoisimmista aiheista, et koskaan törmännyt ovat meteoreja ja meteoriitit. Mutta oletteko todella tietää ero näiden kahden?

Kutsutaan myös tähdenlennot, tähdenlentoja tai meteoroids, meteorit ovat roskia, joiden katsotaan olevan osa aurinkokunnan. Kun meteoriitti saavuttaa Earth 'ilmakehään, sitä kutsutaan meteoriitti, mutta jos se selviää vaikutusta ja osuu maahan, se on jo kutsutaan meteoriitti. Olet ehkä jo kuullut meteoriparvista, suosittu esimerkki, joka on Leonid meteorisuihku. Tämä spektaakkeli taivaalla on varmasti jotain ihmettelemään, ja niitä esiintyy säännöllisesti.

Toisaalta, meteoriitti on objekti, joka on peräisin ulkoavaruudesta. Kuten aiemmin mainittiin, se voi jo kutsua meteoriitti jos meteori tulee Earth 'ilmakehään, ja sitten osuu maahan.

Mitä muita selviä eroja nämä kaksi ovat? Koska meteorit muodoltaan palavan kiviä ulkoavaruudesta, mikä näkyy raitoja taivaalla, useimmat heistä todella polttaa jopa ennen lyömällä maapallon. Joissakin tapauksissa, meteorit kääntää maan päältä 'ilmakehään ja mene takaisin avaruuteen. Kuitenkin varma määränpää meteoriittien on Earth' pinnalla. Meteoriitit ovat kivet, jotka ovat joskus koostuvat rikki kappaletta planeettoja, tai ne voivat olla osia komeettoja.

Jos meteorit polttavat kiviä, meteoriitit sisältää joitakin metallia, magneettisia elementtejä ja nikkeliä. Kolme eri perustyyppiä meteoriitit ovat:

1. Aerolite C, jotka näyttävät tavallisia kiviä.

2. Siderites tai rautameteoriitti C, jotka ovat hyvin raskaita.3. Siderolites tai rauta-kivinen meteoriitit C, joka on harvinaisin laji, ja ne sisältävät lähes puolet ja puolen osuus rautaa ja kiveä.

Kun se tulee niiden koon, meteorit voi olla liian pieni hengissä heidän lennolle maapallon, siksi he joko polttaa tai toipua, kun meteoriitit ovat tyypillisesti kooltaan suurempia, ja siksi ne yleensä hengissä lennon ja maa Maan päällä 'pinnalla.

Yhteenveto:

1. Meteors ovat roskat katsotaan olevan osa aurinkokunnan, ja ne voivat joko polttaa, osui maahan tai taipuvat maan päältä 's ilmakehään, kun taas meteoriitit ovat meteorit joka osui maapallon pinnan jälkeen lennon.

2. Meteors polttavat kiviä, kun taas meteorites sisältävät yhdistelmän metallia, magneettisia elementtejä ja nikkeliä.