Ero Vector Määrä ja Skalaari MääräVector Määrä vs Skalaari Määrä

On tunnettu tosiasia, että useimmat fyysiset määrät, jotka sinun on pakko kohdata fysiikan voidaan jakaa kahteen ryhmään. Ne ovat joko vektorisuureet tai skalaarisuureita. Saada tuntea, mitä skalaari määrä on, se on hyvä luetella joitakin esimerkkejä. Aika, nopeus, lämpötila ja tilavuus ovat, mutta joitakin esimerkkejä skalaari määrä.

Kun ajatellaan yksiköt, jotka määrittävät, mihin aikaan on; tunnit, minuutit ja sekunnit, ne yksinkertaisesti edustus ajan. Heillä ei ole kykyä määritellä, mihin suuntaan, kun liikkuu. Tämä osa puuttuu kokonaan. Toisaalta, kun työtä vektorisuure, sinun täytyy olla kyky edustaa sitä suhteen suuntaan.

Vektori ja skalaarisuureita on käyty paljon keskustelua tutkijoiden keskuudessa jo vuosia. Kesti lukuisat tutkimukset ja papereita selviä eroja syntyä kahden yksikön välillä. Nykyään se on helppo todeta, mikä skalaari määrä on peräisin vektorisuure. Voit työskennellä vektoreilla, sinun täytyy pystyä edustamaan sitä suhteen suuntaan.

Ero vektorisuure ja skalaari määrä on aivan selvä. Koska eteneminen teknologian, tiedonkulku on tehty melko helppo ja helposti kenen on kiinnostunut. Jos haluat oppia jotain, sinun tarvitsee vain kirjoittaa avainsanan, ja tiedot näkyvät sinulle.

On olemassa kaksi tekijää, jotka määrittävät mitä vektorisuure ei joka mitä se ei voida määritellä sellaisiksi. Vastaavasti, skalaari määrä on määritelty yksi elementti. Jos se puuttuu, niin ei ole skalaari määrä. Suuruus on ainoa asia, joka voi määritellä skalaari määrä.

Siksi tärkein ero vektorisuure ja skalaari määrä on se, että vektori määrä on sekä suunta ja suuruus, kun taas skalaarisuureena on vain suuruusluokkaa ja ilman suuntaa. Joitakin uusia skalaarisuureita ovat; energia, massa, ja tiheys. Nämä myös kuvata suuruus, mutta ei voi määritellä tietyn suunnan.Ero vektorisuure ja skalaari määrä on se, että suuruus vektori on voitava liikkua tiettyyn suuntaan. Jos se ei voi liikkua, että tiettyyn suuntaan, tiede disqualifies se olemasta vektorisuure. Samaan hengenvetoon, skalaari määrä on vain suuruusluokkaa, jonka kanssa se katsotaan olevan skalaari määrä. Heti kun se alkaa liikkua tiettyyn suuntaan, parametrit muuttuvat, eikä se enää on skalaari määrä.

Ero vektorisuure ja skalaari määrä on se, että vektori määrän, vektorin pituus esittää suuruusluokkaa. Nuoli, toisaalta osoittaa suunnan, johon suuruus liikkuu.

Yhteenveto:

1. Erot vektorisuure ja skalaari määrä ovat:

2. Vektori suure on sekä suuruus ja suunta.