Ero Square ja RhombusSquare vs Rhombus

Geometria, olet ehkä oppinut neliöitä ja rhombus. Nämä ovat kaksi muotoja, jotka ovat ominaisia ​​samankaltaisuuksia, koska ne kuuluvat samaan perheeseen suunnikkaiden tai quadrilaterals. Mutta ennen erottaa kaksi, se on parasta tietää, mitä suunnikas todella on.

Suunnikas on vain sinun perustiedot nelikulmio (muoto, joka on neljä 'quad' kulmat). Sen vastakkaiset sivut ovat myös yhdensuuntaisia ​​siten selittää sen nimi. Vastakkaiset sivut ovat kutsutaan kuin pohjat muodon, ja etäisyys sivusuunnassa piirretään-välillä emäkset kutsutaan kuin korkeus.

Joissakin parallelograms on kulmat 90 astetta ja muita muotoja don 't välttämättä muodosta nämä kohtisuoraan. Jos suunnikas on oikeus 90 asteen kulmassa, niin se on joko toinen: neliön tai suorakulmion. Saat suorakulmion, sen pari yhdensuuntaiset sivut ovat samankokoisia (pituus tai leveys), kun taas neliö, kaikki sivut ovat samankokoisesta.

Sen sijaan, vinoneliö on toinen suunnikas, että toisin kuin neliö, ei ole suorassa kulmassa. Kaikki sen sivuilla on samat ominaisuudet pysyvät samoina pituus tai leveys kuten tapauksessa ruutua. Koska sen pariton sisäisen kulmikas, rhombus kuvaa parhaiten visuaalisen ilmeen yhteisen timantti muoto. Termi itsessään on antiikin kreikkalaista alkuperää, joka kääntää kuin 'hyrrä.' Toinen ominaisuus rhombus on sen vastakkaiset sisäiset kulmat, joilla on sama kulmamitta. Tämä tarkoittaa, että välittömässä läheisyydessä kulmaa yhteen kulmaan sisällä rhombus ei ole sama Kulmamittaus.Suhteessa Sisäkulma kulmat neliön ollessa 90 astetta, neliö 's sivut ovat kohtisuorassa toisiinsa toisin kuin tapauksessa rhombus. Jos kuitenkin liittää jokaiseen kulmaan rhombus sen vastakkaiseen kulmaan kahdella suoraa viivaa että vedetään läpi keskellä muodon, sinun 'll keksiä keskeinen risteys, joka luo neljä kulmassa lävistäjät. Tässä mielessä rhombus näyttäisi jakaa neljään yhtenevä (ennallaan) kolmioita.

Yhteenveto:

1. neliö on parallelogram kanssa suorassa kulmassa, kun vinoneliöksi on toinen parallelogram ilman oikeassa kulmassa.
2. vinoneliö, jonka sivut eivät ole kohtisuorassa toisiinsa toisin kuin ruutua.
3. Vain vastakkaiset sisäiset kulmat rhombus on sama kulma toimenpiteitä. Kaikki vastakkaiset kulmat neliön ovat samat (90 astetta).